Sākumlapa › Forumi › Mājas lapu izstrāde › CMS un Dziņi › Par notepad.lv
Bet vajag jau kaut ko svaigu. Manuprāt vislabākais variants būtu apvienot wordpress ar phpbb vai ipb
Wordpress ,kā sākumlapu (ziņas, komentāri utt) Forums kā forums
Lūk pāris dizaini kā varētu izkatīties notepad.lv (kā man patiktu)
Protams šāda tipa būtu daudz modernāks. Vēl pāris widgetus un gatavs, bet droš vien Jānis grib ,kaut ko unikālu…
Un tie šabloni izskatās pārāk “standartiski”.
Bet paldies par ieteikumu!
tam NAV logjisdkas jeegas. tviterii seezj korni…
btw – ja shady ir beidzot sanjeemies un izmetis maqtiisinju – portaalam tas naaks tikai par labu…
katram portaalam/vortaalam/forumam IR nepieciesjami inteligjenti trollji. tas tikai ATVIEGLINA administraacijas darbiibas. aptaureeti napoleoni nav vajadziigi nevienam :>
savukaart no savas puses, apsveicot nedataisiitaa matiisa retificeesjanu, apsolu iegriezties biezjaak un sniegt padomus uz virs minimaalaa debilisma robezjas uzdotajiem jautaajumiem
shady, ar sjo riiciibu tu izpelniijies ne liidz galam pazudusja cilveeka statusu. man patiess prieks par tevi.
Par to ka man nav laika, tas visiem ir sen zināms (Nodarbojos ar profesionālu attīstību, cik nu laika atliek, darbojamies visi šeit)
Par salikumu, varētu piekrist, bet, kāpēc klonēt divas sistēmas, ja visu var saveidot uz vienas. V2 dizains, lai vai kāds, bet savu ir pildijis godam, un pagaidām vēl pilda, ne visiem lietotājiem vajag bling, bling, daudziem pat pietiktu pliks teksts uz balta fona.
Notepadā, jau kādu laiku tika arī publiski parādīts portāla v3 dizains, uzbūve, aptuvenā struktūra, un tur jau viss tika izteikts.
Vēršu vēl vienu lietu, par to, ka izveidot labu portālu, priekš 100 tukstošiem cilvēku, šaubos vai kādam nebūs ko teikt un viss būs ideāli.
Bet ieteikumi ir pareizi un atbalstāmi, iespējams, nākotnē arī tiks kas mainīts un skatīts, ja esošā sistēma ar laiku vairs nespēs dod vajadzīgās iespējas.
Vairāk jau šeit domāju, ka tēmas autoram prātā bija doma par citu dizainu un attīstību. Par to varu teikt, to ko jau shady teica, ka viss jau ir uz 80% – 90% izstrādāts, tas ko es daru backgroundā, to jau neviens neredz, un arī īstenībā nebūtu jāredz. 🙂
Kas starp citu ir jau tagat problēma ,nu nav visā Latvijā 3,4,5,6 un en-tajā pakāpē G interneta pieslēgumi un entie MBit optiskie pieslēguni. Ir notepad.lv ‘SMAGS’ jau tagat, kaukāds zelta vidussceļš jāatrod.
Ir cilvēki, kuri lasa RSS – tas tak ir normāli?
Bet ir arī, kas uzzina jaunumus twitteri / u.c. soc.tīklos
Te ir oficiālais notepad.lv konts twitterī:
Dzīvās sarunas norit personīgajos twitter kontos.
Neskatoties uz to, ka uz visa fona šos sociālos rīkus izmanto ļoti maz cilvēki, tomēr redzu tajā visā jēgu. Ir savstarpējā komunikācija, ātrāk var uzzināt ko jaunu utt – pamatā RSS aizstājējs ar papildus iespējām, jo ar informāciju var apmainīties abos virzienos.
Par Facebook, draugiem => nu….nemācēšu teikt, jo tur neuzturos, bet pieņemu, ka arī tas spēlē savu lomu.
Man patīk, ka ziņas vienā kolonā, un otrā kolonā ir tie ziņiojumi, kuri nav lasīti. un miers.
moš, var mainīt pogu krāsas formas, bet ne izvietojumu..
usins
feedburner (feed) 5,645
twitterfeed (twitter) 2,715
draugiem.lv 1,848
Vidēji kā kuru mēnesi, aptuveni no 5 – 10 tukstošiem unikālo – katru dienu jau tie unikālie sākas pa jaunu.
Kopā mēnesī tas viss no visiem, sastāv ap 100 tukstošiem.
Preses relīzes