Problēma – palūdza lai pār instalēju vecu kompīti, kam savā laikā bija OEM (preinstalēta) Windows XP Professional.
Disks, protams, ka pazudis, bet uzlīme ar kodu braši stāv. Novilku instalāciju, ieliku disku, un tiku pat līdz drošības koda ievadei, bet man izmet, ka es rakstot invalīdu, lai gan rakstu uz OEM uzlīmes uzrakstīto kodu.
WTF? OEMiem ir kaut kādas “special” instalācijas vai kā???
piedevām vēl
tikmēr, kamēr ir pirkuma āeks un uzlīme, ja nemaldos, vari instalēt windu ar jebkādu cdkeyu..
tikmēr, kamēr ir pirkuma čeks un uzlīme, ja nemaldos, vari instalēt windu ar jebkādu cdkeyu..
muahaha
un kaa bus ar genuine?
speciaalisti….
autoram jaameklee oem instalaacija…
upd. viens par otru gudraaki….
no likuma viedokļa tas ir atļauts.
Ja ir iespēja lietot oficiālu win versiju un saņemt visus updeitus, domāju, ka vajag to izmantot.
Tāpat arī par “tikmēr, kamēr ir pirkuma čeks un uzlīme” daļu – pirkuma čeks sen jau vairs kā nav šai pasaulē.
Mēģināšu vien atrast vietiņu kur lejupielādēt OEM Win instalāciju.
Principā uzskatu, ka šim portālam vajadzētu uzturēt kaut kādu līmeni. Cilvēkiem, kas nevēlas palīdzēt un nav spējīgi bez 7 lamuvārdiem 5 teikumus uzrakstīt, tā arī neko nepasakot, te nav vietas.
win xp prof sp3 oem.
ja āeka/pavadzīmes nav tad būs visai āābīgi.. mājas lietotājus tā vai tā neviens nepārbaudīs, bet ja datoru izmanto darbam, tad var arī smagi atrauties..
Kur tādi ********* rodas?
Ko tu, kropli, instalēt taisies ja smadzenes nav ne kripatas?!
Un ko tas ****** te **** par genuine? Pats nau ne reizi izgājis EP “auditu” bet gudri te stāsta ******. ********** ********!
piever savu sjmarnjiku, ******** *******. maaciis te mani, ********* kjeeves sprauga! EP audita gaajeejs, mhhh. pie dajebkura audita da jebkursj tev sabaastu pasja pautus mutee un liktu kosljaat, kameer aizriitos.
skaidrs, tu, sjokolaadee spraustaa vafele, ka triis, cjetrus un arii piecus staavus ne tikai tava smirdiigaa zjauna var izdvest!?
šejienes
P.S. Vai kādam nav kaut kur nomētājusies win xp Tablet versija? Licence ir, bet nevaru dabūt instalācijas disku. Tas, kas atradās, bija kaut kāda MSDN versija, kurai beidzies derīguma termiņš. Jā, jā, es arī domāju, ka tajā M$ Latvija visi zāli appīpējušies, bet neko nevaru ar viņiem padarīt (KeyUpdateTool uz tā Tablet neiet – saka, ka nekompatibla win versija).
Kur tādi nedapisteņi rodas?
Ko tu, kropli, instalēt taisies ja smadzenes nav ne kripatas?!
Un ko tas debīlis te dirš par genuine? Pats nau ne reizi izgājis EP “auditu” bet gudri te stāsta huiņu. Kuņasbērns nedapistais!
Š eit laikam darbiņš administrācijai …
P.S. Nesaku, ka es labāks, vienādi, taka flame war vari paturēt pie sevis. 🙂
DL ir sava pieeja un tā ir kaut cik 50 – 50.
Daudzi saka, DL uz banu, DL nobanot, esi vecis vai nē, bano DL. Vot tieši prasītājus vajadzētu izbanot. Konkurētus piemērus neminēšu.
Bija arī tāds laiks ka DL neizpratu kā daudzums no Jums 🙂
Preses relīzes