Sākumlapa › Forumi › Hardware › Video un Audio › Par pastiprinātājiem.
jāpērk jauns, bet nekādā gadienā ne Y-7111 man tādi 2x gabali un apnicies staipīt visu laiku uz remontu..
jautājums tāds – man vajag pastiprinātāju, reāli tam ir jābūt ar 2x kanāliem uz vismaz 90W nominālās jaudas (pašlaik man ir 2x S-90 Radiotehnikas tumbas, bet ir ideja laika gaitā slēgt klāt vēl 2x…) no tiem Omiem neko nerubīju (riebās elektrotehnika) tādēļ jautāju pēc padoma šeit 🙂
Jau iepriekš paldies par atsauksmēm 🙂
ja otru vari saremontēt par lētākām naudiņām, būšu ļoti pateicīgs 🙂 vismaz tumbas nestāvēs dīkstāvē kamēr atradīšu viņām jaunu “treneri” 😀
pats stulbākais, ka tajā pašā remontā apjautājos par jaudām un visu pārējo.. jamajam ir 2x kanāli uz 50W, un 4x izejas…
Skaidri un gaiši pajautāju: “90x-nieces vilks?”, atbildēja: “Jā vilks, viss ok!”, mhm, aizmirsu uzjautāt – cik ilgi! 😀
Kādā veidā tad nodedzināji? Kas notika?
Par barošanas pārveidotājiem arī parunājāmies remontā.. dārgs prieks likt jaunu iekšā.. 🙂 pasaki no kura gala Tu esi un vai vari pārlodēt otru pastūzi, tad varam sarunāt sīkāk, attālums Ljā nav šķērslis, tikai laiki jāsaplāno un šoferis man jādabon.. 🙂
bet topika nodoms man bija nedaudz savādāks.. 🙂
Visām gaumēm un vajadzībām.
Tam Y-7111 ir tikai 2 lielie barošanas kondensatori, par to maiņu mums tēma bija:
Modernie kondensatori nebrūk nost!
Ja tev no portabļa iekļuva 44 KHz diskretizācijas frekvence pastūzī (slikti atfiltrēta), tad varēja būt, ka tev izejas tranzistori nočūkstēja. Pie nobrukušiem kondiķiem parasti ir fons tumbās.
Preses relīzes