Sākumlapa › Forumi › Software › Internets, P2P un Serveru programmatūra › Par utorrent logu ieslēdzot kompi
Sveiki
Man ir tāda maza problēmiņa – katru reizi ieslēdzot kompīti man uz uzlec utorrenta logs pa visu ekrānu gribētos lai viņš automātiski sākot darbu palaižas, bet noiet lejā uz tray nevis kā baigais kungs uzlec man pats pirmais uz ekrāna. Gribētos arī lai pirmais ko es redzu ieslēdzot kompi ir mana foršā ekrāna tapete un nesakārotais desktops nevis utorrents – nav jau arī tik īsa atmiņa lai neacerētos ko velku un ko dalu
Varbūt kāds zin kur kāds ķeksītis jāizņem, vai jāieliek lai vis būtu oki
Paldies
Start Run regedit
Tur “aizej uz”:
HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionRun
tur atver “uTorrent” ierakstu un pašās BEIGÄ€S pievieno ” /minimized”
apmēram tā:
“C:Program FilesuTorrentuTorrent.exe” /minimized
Uz paša atbildību, protams.
skolotaja
Vispār jau jebkurš normāls indivīds Latviešu valodas garumzīmes un mīkstinājumzīmes raksta ar ALT taustiņu. Smirde ir velns viņu zina kura ģēnija roku darbs.
+1
Starpcitu .. vismaz man, utorr palaižas fullskrīnā, ja pirms izslēgšanas ir bijis nesamazināts vai uz taskbar.
(nejaukt ar ”tildi” kreisajā stūrī)
Utorentam tak pašam vesela rinda iestatījumu, kā šim palaisties un samazināties, bet var jau būt, ka konkrēti šāda fīča iztrūkst, lai gan kādreiz laikam bija gan.
Par tēmu – Stat1CX variants nostrādāja. KristoZa variantu strādāt nepiedabūju, pie startēšanās uTorrent izmeta paziņojumu, ka nevar izpildīt komandu “/minimize” vai “-minimize” (jā, es arī tādu pamēģināju).
Neatceros vispār, kad pēdējo reizi redzēju, ka kādā uzņēmumā vai kur citur lietotu kaut kādus apostrofus vai tildes.
Vispār jau foruma tēma bija par Utorrent, nevis par garumzīmēm
Tā ka ieslēdzot kompi utorrents palaižas iepriekšējā stāvoklī viņu jāaizver ir ar X (close) nevis ar minimized, lai redzētu ka utorrents ir nominimizēts pareizi un ieslēdzot kompi tas nemestos kā pirmais (sveiciena logs) uz ekrāna izņēmu te ķeksīti un liekas ka tagad viss ir oki 🙂
Paldies par palīdzību
Preses relīzes