Sākumlapa › Forumi › Dāmu paradīze › Dāmu paradīze › Par uTorrent un filmu vilkšanu…
Vèl atceries: vienu un to pashu filmu parasti var dabùt 700 MB, 1.36 GB, DVD5 un DVD9 versijà s. Ja skatìsies uz laptopa monitora- izvèlies 700 MB. Daudz à trà k tad ies vilkshana un atdoshana.
Wtf????
Ja uz 32″ un lielākiem ekrāniem – nu tur jau gan ir svarīgi…
Samurajs
Pa TV es nerunāju. Tāpēc es nespēju izprast tavu ieteikumu, ka uz laptopa ir ieteicams ņemt 700MB failu…wtf???
Bez tam – nesapratu arī tavu šīdošanas politiku….7000MB fails sīdojas labāk??? :duno:
tā kā tādi runči ap krējuma podu…
sviests kau kāds, jūs ritīgi zināt, ka tas “doroteja” nav čalis? 😀
Se būdā! 😀 Pēc man esošās papildinfo (PM) dodu 90%, ka dāma. Pārējie 10 % paliek gadījumā, ja jams ir vnk labs aktieris 😀 Internetā jau gan viss iespējams, sen ne par ko nebrīnos!
Bet nu šai tēmā “doroteja” sen vairs nav, Shady nez kāpēc pacēla vecu tematu.
Shady
Š…emam piem. šito jauno filmu
Š ajā tēmā (ja visu izlasīji) bija minēts, ka filmas rakstīs diskos priekš TV, un ka upload ātrums ir 30 KB/s. Kaut kā pagrūti ar tādu ātrumu nosīdot 1,36 GB. 700 MB stipri reālāk.
Baidos, ka šitie iBiroji filmu vilkšanai nederēs – bloķēti porti. Mobilie operatori nav muļķi. Tur var arī tā nekas vilkt, bet tikai caur FTP vai HTTP.
atvainojos par iepriekšējo postu, nepamanīju, ka tēma veca, bet, runājot par Tevis teikto, iebildīšu, ar Operu torenti
Problēmas ir ar download, uploud
sviests kau kāds, jūs ritīgi zināt, ka tas “doroteja” nav čalis? 😀
Samuraj, tikai 90%? Ak vai…. 😀 😀 😀
aoma
samurajs
Nelegaalaa torentoshana vairs nemaz tik laba nav.. var iznaakt kaa shim puisim..
Runa iet tikai par izplatītājiem, vot! :duno: 😀
FINDING PEERS
Preses relīzes