Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Cilvēks un Sabiedrība › Par vakardienas traģēdiju
veiksmīgais
Ko nozīmē nav standarta procedūra?! Evakuācijas plānus pie sienām lipina, lai izgreznotu citādi garlaicīgo sienu? Signalizācijas domātas lai kaitinātu apmeklētājus?
Un ja apsargs ir par stulbu, lai adekvāti reaģētu (tik idiotisku politiku kā Maximā dzirdu pirmoreiz – apsargs pārbauda vai nav mēsli un tikai tad uzsāk evakuāciju), vai tad tev pašam prāta nepietiek, lai izvāktu pēcpusi no veikala?
Tu esi redzējis veikalus, kas ir aprīkoti ar tūlīt-bruks-griesti signalizāciju? Ļauj man tevi apgaismot, signalizācijas skan pamatā divos gadījumos, vai nu tu esi apzadzies, vai tūlīt būs mēsli (nav svarīgi kādi – deg, grimst, whatever), abos gadījumos stāvēt uz vietas un gaidīt brīnumu ir diezgan stulbi.
Jautājums, kas mani vairāk nomoka, vai tiešām skanēja signalizācija un ja skanēja, vai viņu kāds dzirdēja.
Nacionālo bibliotēku, remontē Rīgas pili, remontē Rīgas ūdeni, remontē Mākslas muzeju un ļoti daudz un dauz svarīgu objektu. Nu paskaties vismaz viņu interneta vietnē. Un ja tev ir problēmas aizej uz viņu biroju un pasaki tik pat atklāti kā tu te to to dari viņiem to acīs 🙂 СЛÐБО СУЧКÐ??? JOKOJOS 🙂
Tev čalīt ir disleksija vai nopietni uztveres traucējumi, jo atbildi tu pilnīgi ne pat tēmu. Tu adekvāti neesi atbildējis ne uz vienu manu komentu.
P.S.
Rīgas ūdens ēkai viņi remontēja jumut? Tad tie nokurinātie 650 kvadrāti jumta arī viņu kontā? Man likās tas bija Merks… bet drošs neesmu.
Redzams, ka starp kolonnām ielūzt, proti, sijas vārgas bijušas…
Paskaidrojums, acīmredzot nav nepieciešams.
Tās sijas ir domātas lai turētu sendvich paneļus + kādus 30cm sniega, nevis tādu smagumu kā tie dauņi tur izfantazējuši.
Par krievu glābējiem. Domāju, ka ar padomu viņi varētu palīdzēt noteikti, protams tie, kas ir praksē ko darījuši. Vispār visās šajās lietās pieredzes apmaiņai ir liela nozīme. Aprīkojums LV pižarniekiem ir un neslikts.
Preses relīzes