Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Parādījusies jauna informācija par Windows 7 SP1
ob1
3.1 pants. Atšķirīgas attieksmes aizliegums
(1) Piedāvājot preci vai pakalpojumu, pārdodot preci vai sniedzot pakalpojumu, aizliegta atšķirīga attieksme patērētāja dzimuma, rases vai etniskās piederības dēļ. – pārkāpts
4.pants. Patērētāja izvēles brīvība un griba
(1) Stājoties līgumattiecībās ar ražotāju, pārdevēju vai pakalpojuma sniedzēju, patērētājam jādod iespēja pilnībā realizēt savu izvēli un gribu, iegādājoties tieši tādu preci vai saņemot tieši tādu pakalpojumu, kādu patērētājs vēlas, izņemot likumā noteiktos ierobežojumus. Ražotāja, pārdevēja vai pakalpojuma sniedzēja pienākums ir respektēt šo gribu. Izvēle un griba paužama līguma noteikumos, vai arī tai jābūt redzamai pēc lietas apstākļiem.- pārkāpts
papildus tam:
16.pants. Garantija
(1) Garantija ir ražotāja vai pārdevēja bezmaksas apsolījums atmaksāt patērētājam par preci vai lietu samaksāto naudas summu, apmainīt preci vai lietu pret atbilstošu preci vai lietu, bez atlīdzības novērst preces vai lietas neatbilstību vai veikt citas darbības, ja prece vai lieta neatbilst garantijā vai reklāmā sniegtajam raksturojumam.
(2) Garantija dodama rakstveidā, un tajā skaidri norādāmi nosacījumi prasījuma pieteikšanai attiecībā uz garantiju, garantijas termiņš — laikposms, uz kuru attiecināta garantija, kā arī garantijas devēja nosaukums (firma) vai vārds, uzvārds un adrese. Garantijā norāda, ka patērētājam ir noteiktas tiesības saskaņā ar normatīvajiem aktiem un ka garantija šīs tiesības neietekmē. Ja garantija neatbilst šiem noteikumiem, tas neietekmē garantijas derīgumu un patērētājs ir tiesīgs pieprasīt, lai garantija tiktu izpildīta.
(3) Garantija ir saistoša tās devējam atbilstoši garantijas dokumenta nosacījumiem un attiecīgajā reklāmā sniegtajai informācijai.
—
vispār – palasot šo likumu, rodas iespaids, ka M$ Latvijas teritorijā drīkst lietos bez maksas un vēl piedzīt zaudējumus no M$…
Jocīgi, ka Tev datuma formāts nav uzlicies pareizi, jo man viss ir ok. Kā arī runājot par uptime, man PC jau nto nedēļu griežas bez restartiem/shutdowniem un nekādu problēmu.
Piemēram par to, ka cilvēks, kas vēlējās ražot SPIRTU (alkohols uj tas ir slikti, bet Latvijā ražots SPIRTS ir labāks un izdevīgāks kā Krievijā ražots spirts), nomira uz viena no Latvijas ceļiem (viņu vienkārši nošāva, viņa uzvārds bija Peimanis) un pēc tam Latvijas zemnieciņiem nācās ilgi domāt, kur likt Latvijas spirta izejvielas.
Nodevējus vajag izstumt vai arī sēdināt cietumā. Es gan laikam mazbiku no IT sfēras izgāju ārā, bet šitas viss ORANŽAIS bardaks Latvijas valstī, vismaz manim, ļoti ir apnicis.
Uhhh, kas par dusmu. Un GALVENAIS nevajag ZAGT. LINUX ir tādā ziņā labs, ka viņu nevajag ZAGT.
Ja gribi pelnīt naudu vai nu pērc WIndows, tas ir ja giribi pelnīt godīgi vai arī beidz muldēt.
Windows ir labs, bet tikai tad, kad tu to esi GODĪGI nopircis. Ja nē tad nē … . UN viss.
WANDIWS 7 man griežas jau 15:15:44:53. Š ogad neesmu restartējis :> What do I win?
Karas, karas… tavs W7 🙂 Par dzelžu atbalstu pat nerunāsim, tie mīti, ka ar dzelžiem viss ir ok un viss tiek automātā “kačāts”, darbojas tikai uz cilvēkiem, kas uzķērās uz reklāmas “āķa”.
2009. gada 15. janvārī
Piemēram no sākuma kad uzliku win7, visi hardware (videokarte, skaņas karte, u.c.) tika atpazīti un ar ķeksīti varēja atzīmēt kuru gribu kuru nē. Arī ikdienā visi printeri, fotokameras, telefoni iet bez aizķeres.. Kārties, prakstiski nekas nekarās..
Vai tad XP vai kādā no linuksiem ir labāka sistēma? Protams, reklāmā Microsofts ir iegāzis daudz līdzekļu..
ob1, Beidz cepties! Sāk apnikt tava īdēšana.. :> Raksti sūdzību ms Latvija.
P.S. Es šobrīd neesmu mājās un man nav “pa rokai” prof. Rozenberga latviešu valodas stilistikas mācību grāmata, tāpēc nevaru precīzi norādīt “izdevniecību-gadu-lapaspusi”. Taču jaunnedēļ – otrdien – mierīgi.
Džeki, ja jums ar windu pietiek problēmas, tad es brīnos, kā jums vēl laiks atliek te rakstīt tās stulbības. Būtu tajā laikā pieslīpējuši savu angļu valodu. Analfabētam ob1 es ieteiktu arī latviešu valodu pamācīties. Turklāt kur ir redzēts tāds idiņš, kuram ir grūti uzlikt sev tīkamu datuma formātu (laika b.. neesot) bet atrodas laiks pētīt kaut kādu likumus. Būtu jau labāk savu smadzeni optimizējis nevis drātējis to nabaga aizvēsturisko XP.
Un ja diršaties par bugaino win 7, tad gribētos tomēr kādus salīdzinošus skaitļus, kur ir redzams, cik daudz bugu ir Win 7, cik sniega leopardam un cik jaunajam bubuntu. Man ir aizdomas, ka ja tādi skaitļi būtu, tad te pusei puņķutapu būtu mutes ciet.
Sorry par fleimu, bet ir arī kaut kādas robežas. Turklāt dark_lizard arī sen nav rādījies, bet daba tukšumu nemīl.
tā.. par to bezvadu tīklošanu varētu vairāk… man ik pa laikam tīkls nokrīt … nespēju saprast problēma iekš win7 vai draivera…
Iekš draivera tev ir problēma.
Cik tu samaksāji par Win 7 (un galvenais par visām pārējām programmām, ko tu lieto un vai tas bija lietderīgi, tas ir naudu atpelnīji samaksāto) un kā domā ar to cīnīties?
Es samaksāju apm 60Ls par Windows 7 Home Premium pilno versiju. Plus MS Office 2007 par 25Ls un Acronis True Image Home 2010 par 20Ls. Tātad kopā esmu samaksājis apm. 100Ls. Un tagad kaut kāds puņķu tapa man sāks stāstīt, kā man labāk iztērēt manu naudu? Mans simtnieks un kā gribu tā tērēju. Sarp citu – uz vindas griežās faktiski visas tās pašas atvērtā koda programas, kuras tiek lietotas uz linux, tāpēc kaut ko muldēt par “visām pārējām programmām” ir pilnīgi garām.
Preses relīzes