Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Izklaide › Pārbaudam savas zināšanas.
p.s. Pats esmu visu izpildījis, ja gadījumā kāds netiek galā tad pm, lai citiem ar varētu sagādāt prieku apminēt šo krustvārdu mīklu. 🙂
Varu saderēt uz savu fočiku, ka ir jomas, kurās tev, piemēram, es nevaru pārspēt gudrībā vai arī veiklībā utt.
Visas atbildes OK, bet 100% tas ķēms nedod!!!
Sourcē no 1171 rindas ir atbildes 🙂
Kāda no atbildēm nav pareiza
Jēē, esmu par 1% stulbāks par Samuraju, ja tā rupji sakot :D:D
1024 megabaiti nav
Ar ko beidzas informācijas apstrāde datorā?
Ja jautājums “ar ko”, tad atbilde – “ar izvadi” vai vismaz “izvadi”, nevis “izvade”.
Cik nosacītās daļās var iedalīt visu tehnisko nodrošinājumu?
Nu vispār jautājums. Es varu iedalīt kaut vai 50 daļās, ja nav nosacījuma, pēc kā tieši dalīt.
Tā kā jautājumi šajā testā ļoti nekorekti, tieši tā pat kā vērtēšanas sistēma.
turklāt neesmu gan pārliecināts par savām zināšanām, bet es Tev atradīšu kaudzi ar grāmatām, interneta adresēm + vēl baru informātikas pasniedzēju, kas Tev apgalvos, ka 1 gb = 1024 mb 😀
es gan atkal uzsmaidīju uz šo paskatoties
“Horizontāli: 5: Š īs ierīces standarta informācijas ietilpībai ir 650 MB”
jo pēdējoreiz kad redzēju 650 megabaitīgus diskus aptuveni kaut kur pirms gadiem četriem vai pieciem 😀
…bet es Tev atradīšu kaudzi ar grāmatām, interneta adresēm + vēl baru informātikas pasniedzēju, kas Tev apgalvos, ka 1 gb = 1024 mb 😀
OK, bet tajās pašās grāmatās būs arī rakstīts, ka nav jēgas pirkt datoru ar Pentium II procesoru, jo tas būs pārāk dārgs un tu viņu nevarēsi pilnībā noslogot 😀 Vai tu tām ticēsi?
Viss mainās, standarti mainās, tad kāpēc izmantot tādu, kurš sāka izzust nu jau pirms ~ 10 gadiem?
A kibibyte (a contraction of kilo binary byte) is a unit of information or computer storage, established by the International Electrotechnical Commission in 2000
https://en.wikipedia.org/wiki/Kibibyte
Veseli 8 gadi jau pagājuši.
Š eit vari palasīt sīkāk –
Preses relīzes