Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Sludinājumi › Pārdodās portatīvais dators IBM/Lenovo Thinkpad T500
Š is dators ir īsts “kaujas zirgs”, gan tā konstrukcijas, gan arī uzticamības ziņā, un priekš cilvēkiem, kas saprot un novērtē kvalitatīvu preci!
Intereses gadījumā rakstiet uz
Cena: 420Ls
Pievienojos fox,cena ir neadekvāta!
OS vispār nav pieminēts, tad jau stāv defaultā draza, kas nav īsti lietojama.
Vēl arī pārdodu thinkpad x61
Tātad T500 tikko aizgāja! Viss notika 10 minūtēs 🙂 Jo kompis bij vispār svaigs, jo lietoju ar logitech alto klaviatūru un docku! Apskatijās un nopirka!
Palicis Thinkpad x61, varbūt kādam tavam paziņam vajag ultraportablu portatīvo, ar ļoti labu akmumulatora darbības laiku! Kompis ļoti mazlietots! Un, kad lietots ļoti saudzīgi!
Un nestāstiet man par to, ka Lenovo spēj uztaisīt kvalitatīvu dzelzi… nu nav vēl bijis tā – man klientos ir arī džeki, kas pērk laptopus par 1000+ Ls un Lenovo ir radījis dauuuuudz problēmas.
Nu nezinu, man jau kurais Thinkpad kompis no Lenovo/IBM, nav sūdzību bijis, jo Thinkpad ir saglabāta šīs sērijas izturība, dizains un lietojamība no IBM laikiem! Pirms tam bija no Thinkpad saimes T60 un T61 🙂 nu nekādu sūdzību vispār!
Pats Windows 7 strādā labāk, nekā, tas, kas bija uz T500, kur Win7 pirku atsevišķi!
Un nevienam es prātu nepi*u! Tā, ka lūdz bez tādiem aizskarošiem komentāriem! Nepatīk nelasi!
Bans lietotājam Taurs
Un es šoreiz esmu labs, jo tavs īstais konts ir bloķēts uz gadu, bet izskatās, ka atkal esi sācis vecos niķus….
Un dzīt beztēmu un aizskart citus portāla lietotājus ir aizliegts šajā portālā!
Bans lietotājam Taurs
Es neko nezinu par Lenovo “bling, bling” sērijām – tie kuri ir mēģināti uztaisīt smuki, bet kantainie plastmasas kluči (piemēram T sērija) ir ļoti uzticami.
Preses relīzes