Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Sludinājumi › Pārdodās portatīvais dators IBM/Lenovo Thinkpad T500
to tu vari pārdot par salīdzinoši augstām cenām un nākamo Thinkpad nopirkt izdevīgi.
Ja vien tas nenotiek IT forumos, kuros nolasījušies augstākās klases kapeik3.14šanas eksperti, kas tāpat pirkt neko netaisās, bet 3.14š cilvēkiem prātu ar savu neizmērojamo gudrību.
to tu vari pārdot par salīdzinoši augstām cenām un nākamo Thinkpad nopirkt izdevīgi.
Ja vien tas nenotiek IT forumos, kuros nolasījušies augstākās klases kapeik3.14šanas eksperti, kas tāpat pirkt neko netaisās, bet 3.14š cilvēkiem prātu ar savu neizmērojamo gudrību.
Es ar to pašu domu graudu gribēju drukāt, bet slinkums 😀
Maldies gan ,Es pašlaik aktīvi meklēju portatīvo ar i5 līdz 380Ls ,ja ir ko reālu piedāvāt varam strelku sabīdīt !
Tiešām nevienam nav intereses? Visi Acer fani palikuši? 😀
P.S.
Man jau viens ir, bet man visu laiku viņu atņemt, kā lai es strādāju .. ?
Asus N61jq
Displejs 16″ HD (1366×768)
HM55 Express Chipset
Procesors i7 720QM 1.6 GHz Turbo Boost 2.8 GHz
RAM 4GB DDR3 1066 MHz
video ATI Mobility Radeon HD5730 1GB GDDR3
HDD 500GB 7200rpm
USB 3.0
un t.t.
Patīk sānā smuka podziņa
piespiežot izslēgtam datoram var ātri palaists uz linux bāzes Asus express gate
nav jāstartē Windows
Cena:500Ls ,mazlietots + 1.gada garantīja + windows 7 Home Prem OA + Asus soma
Stilīgas bumbierenes:)
Cena drop: 260Ls! Ļoti steidzami!
Te izskatās labs sarunu forums jums sanācis 🙂
Cena drop: 260Ls! Ļoti steidzami!
Nu nav vajadzīgs nevienam tavs olu blenders,liec to ss un tirgo
Laptops pēc definiicijas nevar būt kaujas zirgs kā vien plakans sūds e-pasta lasīšanai.
You failed…
[spoil][img]
Preses relīzes