Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Sludinājumi › Pārdodas WD Black 4 TB
(Nesamazināta attēla nebūs; kas, cieto neesat redzējuši?)
Ražotājs:
Modelis:
Vitāli svarīgi parametri:
Formfaktors:
Pieslēgums:
Ietilpība:
Īstā ietilpība:
Buferi:
Apgriezieni:
Oficiālā lapa:
Nobraukums:
Pārdošanas iemesls:
SMART:
Garantija:
Cena:[img]
Savākšana:
* Rīgā (darbadienās)
* Cēsīs (brīvdienās un svētku dienās)
Kontakti:
Telefoniski tad, kad izrādīsiet interesi iegādāties
anyway palagu vēlreiz nerakstīšu, cena ir pa augstu! ap 130eirām būtu jau adekvātāk.
(Tas ka nomazgāju 20 gadus vecu autiņu pirms lieku sludinājumā, tas nav pamatojums uzspekulēt auto cenu mākoņos, tas realo vērtību nemaina, maina tikai estētiskumu!) 😉 Tas domāts par tikko no ‘garantijas/plēvītē’ tēmu.
vismaz pēc bildes tā var spriest, bet vai tomēr 2015.?
Tu neesi spējīgs pat spriest, no kura cauruma tevi izvilka, kad radīja, un kas tur bija vecs, lietots un nojāts.
Edit: *cough*
ķipa jauns, iepakojumā, no WDC garantijas servisa
tad, kāpēc lai es tev neticētu?
Tie, kas izlasa visu pirmo postu, nevis rezko lūko iepļūtīt topikā savu starojošo šedevru, gan jau būs ieraudzījuši norādi par SMART. Pieņemot, ka WDC nekruķī spidometru, 0x09 u.c. tad būs redzams, cik tieši vecs, lietots un nojāts. Pēc tam jau varēs attiecīgi diskutēt par to, kā tas ietekmēs cenu. Ja prot runāt, tad ar mani var sarunāt. Ja tikai mutē tārpaini sūdi kā te Cerplim un dirsaszīmei, un kabatā tas pats, tad vot rodas šādi teksti.
Godājams ļautiņš, kas apzinājies, ka 4 TB brīvas vietas par sliktu nenāktu, PM norādīs, cik ir gatavs maksāt. No SS divi ir bijuši, tikai noraidīju, jo viens par 100, otrs maiņu pret A-DATA 256 GB SSD, kas ciparos sanāk tāpat un piedevām man nav vajadzīgs.
Un vēl – vecais topiks netika dzēsts. Vienkārši lūdzu biedram Samurajam iztīrīt mudaku muldēšanu, t. sk. manējo. Bet mudaki, kā redzams, ir neatlaidīgi.
Edit:
Preses relīzes