Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Sludinājumi › Pārdodu….
Lietots mazliet vairāk, kā 2 mēneši. Var redzēt, ka lietots, bet pa lielam defektu nav. Skan labi. Pašam iebūvēt tumba + var pieslēgt 6. + komplektā vads lai varētu pie PC pieslēgt. Kopējā jauda 120W.
Cena 10Ls.
Pārododu Sweex Optical Mouse Black PS/2:
Nelietota ar iepakojumu.
Cena: 3.50
Atrodos Ventspilī.
P.S. – viens kas tirgojas, un dod tiešām adekvātu cenu!! 🙂 (Mācies remzij)
Varētu paņemt, tikai dzīvo pa tālu no manis 🙁
P.S. – viens kas tirgojas, un dod tiešām adekvātu cenu!! 🙂 (Mācies remzij)
Gaidu to brīdi kad kāds no jums par kaut ko prasīs naudu 😀
Ja tu kaut ko no manis gribēsi pirkt, tad speciāli cenai pielikšu PrVN (Pievienoto remzija vērtības nodokli)
Es vismaz par sevi varu pastāvēt arī aiz šī ekrana un varu atbildēt par to ko saku jeb kurā brīdī…par tevi es šaubos….sapļaks
Labi, ļauns tu esi, vismaz finansiāli, bet, ja pēc tā var spriest par taviem draugiem, tad kāds mums te ir ekstrasens.
Paga, kurā brīdī notika draugu apvainošana ?
Labi, ļauns tu esi, vismaz finansiāli, bet, ja pēc tā var spriest par taviem draugiem, tad kāds mums te ir ekstrasens.
Bija te teksti laiku atpakaļ, butu muļķīgi te svilties par to visu…te daudziem liekas ka viņi zina daudz, bet īstenība uz kopējā fona viņi nezina neko, tikkai to cik ir spējuši izlasīt un atcerēties-kaut arī tas ir daudz…Bet ērgļu šeit netrūksts….
Es vismaz par sevi varu pastāvēt arī aiz šī ekrana un varu atbildēt par to ko saku jeb kurā brīdī…par tevi es šaubos….sapļaks
Gaidu kad to ēKrānu pārdosi pa lielo piķi.. 🙂 Nu un varam satikties, kāpēc gan ne?! Iedzersim kopā tēju.. parunāsim.. un tā.. 🙂
Nu un neapcelšu vairs Tevi… vēl nesen Tev te viss likās smieklīgi, taga jau ar žokļu ārstēšanu gribi nodarboties…
Reku.. resurss Tev..
Un kaqp – tie standarti šādiem dīvainismiem vnm. ir uzskrūvēti.. nav jau “Radiotehnika” vai kas profesionāls. Kgan – priekš mājas istabas parībināšanas pilnībā pietiek. Kā jau mineju, labprāt paņemtu, ja tas neatrastos otrā LV galā.
Preses relīzes