Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Sludinājumi › Pārdodu!
CPU
RAM
Pamatplate=links=
HDD
Video=links=
PSU
+ Divas diskdziņu iekārtas (DVD+/-RW un CD+/-RW)
+ Korpusam augšējā daļā ir papildus dzese
+ Ja nu kādam interesē, tad ir arī FDD iekārta
Atrašanās vieta: Rīga (uz Ventspili nevedīšu)
Cena:
te laikam īstie džeki ir nobanoti, kas tev par šito cenu liktu noželot visu dzīvi 😀
+101
Visvairāk pārsteigts esmu no tiem, kuri ss.lv mēģina švakāku kompi par manējo, pārdot par 2x lielāku cenu, bet kamēr ir aitas, būs arī cirpēji.
Un par kompi +/- atbilstoša cena. 🙂 Tāpēc jau arī neviens nebļaustās!
linx – ja vēl nebūs uzsists gaisā, pēc laiciņa pieteikšos! 🙂
Aldis
Brīnums,ka nepieminēji savu web,parasti tev kkur jāiebāž sava ***** lapa.
Es nekad neesmu kādam smērējis vai iesmērējis,Es tak ANTON preci neražoju .
Es varētu iesmērēt tev brūnu kūku sejā,lai mazāk spriedelē un secini !!!
Mazliet esi iekarsis un jau sācis aizvainot citus lietotājus. Ceru, ka tas vairāk neatkārtosies, tāpēc iesākumā bans uz 2 dienām. Pēc tam būs daudz stingrāk. /shady
Smags komentārs…
Bet tā kā ir Advente (piedošanas laiks)….2 dienas tāpat… /shady
Nu vispār ir jau gan šitas pc ouverpraisots. Cena pie 60-50 latiem ir saprotama tikai tad, ja tā 3650’ā ir uz agp slota, šajā gadījumā tai kartei vien cena ir 20, jo ā gā pē kartes sāk palikt aizvien retākas. Bet semprons, kas priekš ā em dē ir tas pats, kas celerons intelim, par 70 latiem ir tāds neveikls gājiens.
cena ir 60 LS..
Nu labi, es jau tagad ielikšu savu phenom II x2 B55 par 1000 latiem es esā punkts el vē un gaidīšu tos 40 gadus, kad tā kļūs par relikviju.
Nu gan Tu brauc auzās.. pēc rakstītā teksta tā vien liekas, ka 60Ls ir astronomisks cipars un šādam salikumam pat piecus latus nevarētu dot.
P.S. Vai es vienīgais esmu ievērojis, ka sludinājumu topiki vienmēr parauj fleimu? VienmēŠ— kādam liekas, ka ir negodīgi utt. 😀
saldaPÄ€RDOTS
A tā pasaki paldies par free bump
Preses relīzes