Pārdodu auto magnetolu.

Sākumlapa Forumi Citas tēmas Sludinājumi Pārdodu auto magnetolu.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 11 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    LAN
    Participant

Labs vakars!

Es pārdodu mazlietotu, daudzfunkcionālu Claas magnetolu.

Magnetolā ir iebūvēta brīvroku sistēma – bluetooth un mikrafons,

USB, SD kartes un AUX (3,5mm) ieejas, CD atskaņotājs, noņemams panelis.

Komplektā nāk arī pults.

Izejas jauda: 4x40W.

Cena: ~70EUR

Bezmaksas piegāde visā Latvijas teritorijā.

Bildesi:

https://goo.gl/tnrRNi

LAN
    Participant

Mans tel. – 26319249

LooNeY
    Participant

Cena nav drusk pa šerpu?

Identiski jauni pazītami brenda no veikala ar f-cijām BT, AUX, USB, CD, RDS radio u.c. bling bling f-cijām maksā sākot no 70eur… Turklāt brendiniekiem (JVC, Sony vai Pioneer) ir 4×50/52w

Š amējo noname magnetolu cik noprotams vēl lietots ar 4x40w izeju un lētajām ķīniesu iekšām pieskaitītu kadā 40-45eur kategorijā 😉

LAN
    Participant

Ok, 45€, ar visu piegādi visā LV teritorijā.

Es tev īsti nepiekrītu, ka Claas ir noname ķīniešu mēsls, jo viņi ražo labu tehniku.

https://www.claas.co.uk

RicoPico
    Participant

Seems legit. 😀 No traktora izrāvi to maģi?

LAN
    Participant

Neuzminēji – no kombaina. 🙂

darklight
    Participant

A viņš ar visiem papīriem, tb instrukciju?

msh
    Participant

Lūnij, tu laumiņām arī tici? Maģis ar 4×50/52w izeju… Tev brendi ar saviem lētā gala sūdiem bāž ausīs batonus, bet tu tam pat tici un uz to atsaucies… 😀 Tā kā tu acīmredzot devītās klases fizikas stundās saldi čučēji, vai arī bakstījies ar klasesbiedriem, man nāksies tev atgādināt vienu formulu – jaudu aprēķina sareizinot strāvu ampēros ar spriegumu voltos. Visiem maģiem barošanas ieejā ir 10A drošeklis – tātad maģis spēj apēst 10×12= 120w strāvas, un nekādīgi nespēj izdot ārā vairāk – ja kāds grib piekasīties – 10×13,5 = 135w. Turpinājumam AB klases jaudas pastiprinātāji labi ja kādu pusi patērētā spēj pārvērst skaņas signālā – otra puse, protams, pārvēršas siltumā – un vēl atceramies ka priekšpastiprinātājiem un mezgliem, kas kalpo par skaņas avotu, arī vajag barošanu, tā ka es baidos ka tu arī no sava DžĪvīSī, Pijoņēr vai SõŠ…ī vairāk par kādiem 4x15w laukā nedabūsi. Un ja tu vēl šitam runā par kaut kādām ķīniešu iekšām, un tikmēr lētajam brendam sagaidi ko labāku… 😀

LAN
    Participant

Jā, ir instrukcija.

LooNeY
    Participant

Nu tad ej un pērc savu Sangjonghujtači, pievieno pīkstuļus mono konfigurācijā un klausies laimīgs! 😉 Tikmēr es ‘mārketinga elks’ klausīšos uz Pioneera, sony vai JVC normālu skaņu..

msh
    Participant

Tas ja lētajiem maģiem var būt kaut kas ietaupīts uz kvalitatīvas elektronikas rēķina ir kas cits, bet nesāc piekasīties ja uz maģa nav uzrakstīts pietiekami liels jaudas cipariņš, jo, lūk, krutais ražotājs raksta lielāku… 😀 Tādu kā tevis dēļ arī ražotāji raksta uz subwooferiem entos simtus vatu, un atkal visi tic tiem nereālajiem cipariem – man tikmēr mašīnai visas malas vibrē no dažiem desmitiem vatu… 😀

P.N. Lētā gala brendi arī ir sūdi, un vēl ļoti daudz ko nosaka pareiza skaļruņu izvēle. Man tādā ziņā ir paveicies, mans nu jau cienījamos 16 gadus sasniegušais Kenwood KDC-7060R nebija no lētā gala, un skaļruņi arī nejauši ir sanākuši adekvāti – pēc aķa izņemšanas man vajag pārslēgt skaņas avotu uz disku un paneļa krāsu no zaļas uz dzintara, nekādi ekvalaizeri un tamlīdzīgas herņas… 😀

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 11 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā