Pārdodu AMD athlon 64 x2 5000+, ne vis black edition, bet vienkārši 5000 +. Sokets tam ir am2, strādās arī ar am2+, strādās ar ddr2, nestrādās ar ddr3. Takts frekvence ir 2,6 ghz (13×200) @ 1,3 v. Atbalsta AMD Cool’n’Quiet, skeilojās līdz 0,9 voltiem un 5x multiplaijeri, man ar ocz vendetta 2 idle bija istabas temperatūrā, bet varēja arī uzkāpt līdz 45-50 grādiem pēc celsija. Iespējams, ka komplektā nāks phenom II x2 555 stock dzese, bet uz sitiena tas nāks pliks. Nezinu gan, kura revīzija, vairāk info šeit Cena 15 LS
Tā kā procis bez plates nav nekas, tad pārdodu arī Asus m2n-sli n560 mātesplati. Tai reiz bija sli, nvreids (en vidijas krutais, staipošais reids), faervaiers un gigabitlans. Bet plate ir beigta, dīvaini memtesta rezultāti, (memory sizing tests ar “probe” meta kļūdas no 1-pēdējam bitam, rezultāti mainījās palielinot/samazinot dram frekvenci), ir bijusi cepta, bet es domāju, ka nedacepta. Vēl aizvien būtojas (pat pēc cepšanas), varu palaist OS, benčmārkus, bet nav pārāk stabila. Vairāk lasiet āssus mājaslapā
Komplektā mātei nāks līdzi 4 ddr2 ram’i. No tiem strādājoši ir 1 256 mb modulis un 1 1024 mb modulis. Pārējiem ne lielumus zinu, ne man intresē, tie tā pat neiet. Cena ? 5 lati.
[img]https://i804.photobucket.com/albums/yy324/emshains/IMG_0869.jpg[/img]
Š eit var aplūkot visu saspraustu iekšā mironī.
Ja pirksiet visu un uzreiz, jums būs ekskluzīva iespēja saņemt ne pārāk ekskluzīvu 10 gb cieto disku par brīvu.
Ja vēlaties kaulēties, mainīt, atņemt, esiet brīvi.
Ja vēlaties pirkt, rakstat šeit vai PM.