Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Sludinājumi › Pārdodu labas mantas
Vēl pāris šādi komenti, kas apšauba GTA cenas adekvātumu, un man liekas viņam no niknuma pārplīsīs kakla artērija… bet var arī saprast – jau otro gadu neizdodas spēli pārdot… nez kapēc… noteikti ne cenas dēļ. 😀
Spēle un disks ir no tiem laikiem, ka arī 80% Latvijā bija labi ja 10mb DSL pieslēgums, bet parējie 20% ir laimīgie mirstīgie, kuri dzīvoja lielpilsētās savās dzīvokļa kastēs uz ‘viena vada’ ar 100mb pieslēguma kabeļiem un spēja sasniegt DL/UL ātrumus lielākus par 1Mb/s.
Es jums izklāstīšu visas manas kārtis:
Lūnijam – atšķirība ir tāda, ka tu tirgo GTA4, kura complete collection arī pašlaik var dabūt par 5.39€ Steam gift veidā. Kā arī fakts, ka pati spēle regulāri ir uz atlaidēm pašā Steam, tiklīdz ir lielāki vai mazāki sale.
Arī tavs stāsts par interneta ātrumu ir miskastē metams, jo pat ar 10MB/s DSL internetu var kādās 2-3h mierīgi novilkt viņu. Nemaz nerunājot, ka tagad reti kam ir mazāks ātrums (izņēmums ir laukos tālāk no pilsētām, bet arī tur pamazām visu pārņem 4G).
Saproti, Lūnij, ir adekvāta cena un ir kosmoss. Tā kā lido vien tālāk, Gagarin!
Ir sādža, vasarā diezgan uzturos lai aizbēgtu no pilsētu svelmes un steigas, paņemot pagājušogad uz 2ned testu tur arī dižajam LMT internets, uzkāpjot un uzvelkot uz augstākajā priedē velkas knapi uz 3G un uz jautajumiem vai plānots ir tanī reģionā uzlabot, man atbilde ātrāk par 2020 gadu noteikti, ka nē jo tāds un šitāds relijefs kur signālam nav viegli…. Ta nu dzīvojos uz Bites 2G EDGE ātrumiem kur pat xvid filmu necerēt lejupielādēt nedēļās laikā(ta jābrauc uz kādu tuvāko lielāko pilsetu 35km attālumā uz vienu galu) kur viss iet un ir pat bezmaksas wifi spoti… Ar kādu vakara filmu izlīdzos uz iepriekš ierakstītiem diskiem vai USB.
Kādu twitteri palasīt vai mobīlo versiju ziņu porālus ir ok uz EDGE, bet neko vairak… Nemaz nerunājot par drausmīgo netu ārpus Latvijas dzīvojošajiem iecienītākajos punktos ne lielpilsētās U.K., Īrija, Vācija, Holande… Ta liekas, ka Latvijā vispar ir mega platjoslas interneti par smieklīgu cenu…
Izpārdošanas ir visam šinī pasaulē un vienmēr
Š ĪS NAV DISKUSIJU FORUMS, GRIBI PĒRC(raksti PM) NEGRIBI NEPĒRC! ES TOS DISKUS JUMS AR VARU FIZISKI NEBÄ€ŽU PAKAĻÄ€ UN NEPRASU NAUDU!
VISS APNIKA! TĒMA SLĒGTA!
Preses relīzes