Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Sludinājumi › Pārdodu (mainu) 2 v-kartes
mainu
Gigabyte videokarte lietota ~4mēnešus (protams, ka ir garantija), nekādu defektu, kā jauna, otra v-karte lietota ilgāk, ir neliels defekts – ventilators dūc mazliet skaļāk, nepieciešams atjaukt un saeļļot, (termopasta nomainīta, nekarst) vairāk defektu nav.
Maiņa
Varianti divi – vai nu PM, vai vnk atsūtiet sms uz 26098591 (labāk sms, jo darba laikā man vieglāk atzvanīt Jums)
Kopā ņemot, cena, nu tīri aptuveni 50Ls (un, protams, ka zinu cik maksā jaunas + cena, kā jau vienmēr, runājama), esmu Rīgā, ja nepieciešams, varēsiet uz vietas testēt..
Neizportu jēgu nvidia userim pāriet uz ATI, sit nost, neizprotu.
2) Piedāvājam tofika autoram līdzvērtīgu nvidia karteli. Bet ATI zināmos pielietojumos ir pārāks. Piemēram, bija tas tom’s hardware tests, kur šie WPA lauza – četri HD hvzciktur [gala modelis] radeoni to darot bija +/- 2x stiprāki par četrām, neatceros GTX480 vai 580 🙂 Atkal ieguvums.
Ja tu savu komentāru pozicionē kā lietotāja viedokli, tad man kā portāla adminam ir jāsaka, ka šāds komentārs ir vairāk negatīvs nekā pozitīvs pašam portālam gan tēmas autoram, kuram nav ne mazākās vēlmes klausīties beztēmu, gan potenciālajam pircējam vai mainītājam, kuram ir jālasa liekais spams.
Ja tu būtu lietotājs un šādi komentāri būtu jau apnicīgi un atkārtotos katrā sludinājumā, tad man nāktos izteikt brīdinājumu. Beztēma nav slikta, bet ne jau visur tā iederas. Offtopic sadaļā par citplanētiešu atnākšanu var ieņemt ko stiprāku un izteikt visu ko vēlas (bez lamu vārdiem).
Un, ja visi domātu tā kā tu, tad ATI sen būtu nogrimusi aizmirstībā, bet kā redzi – nekas tamlīdzīgs nav. Tā kā lūdzu nekādi Ati vs Nvidia šājā tēmā.
====
+ 1 msh
Un runājot par maiņu, nezinu kā Tu nevēlies, Appel nomainīja gan. Im just seying!
Un lai shady nelamātos!
ATI draiveri 10.10 > Ubuntu 11.10 Early Look support
Tiek pārdotas 5 dažādas videokartes:
Gigabyte HD5570 (1024MB, GDDR3, PCI-E) – 40Ls
ATI Radeon x1950xt (256MB/512MB, 256-bit PCI-E) – 25Ls
GeForce MX 440 (64MB, 64-bit, AGP) – 5Ls
Palit MX 4408X (64MB, TV-OUT, AGP) – 7Ls
S3 Trio3D/2X (PCI) – 1Ls
Var pirkt kopā, nometīšu nedaudz cenu, vai mainīt, pēc izvēles, cenas nav galējās, vienmēr var sarunāt lētāk 🙂
Pie tam, ja rakstu, ka cenas runājamas, tad, visticamāk, tā arī ir vai ne?
P.S. Lūdzams neveidot offtopic diskusijas ok? Š is nav ieteikumu topiks, bet vienkāršs sludinājums..
Preses relīzes