Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Sludinājumi › Pārdodu (unboxed) D-Link DIR-880L Wireless AC1900 Dual Band Gigabit Cloud Router, USB3.0
Dažus mēnešus saimniecībā mētājās virsrakstā minētais rūteris.
Nopirku, jo biju domājis dzīvoklī piemontēt pie sienas. Piemontēju, bet tad pārdomāju un pieliku vienu citu Asus ražojumu.
Lietots nav un nav pat līdz galam nokonfigurēts. Ir kaste ar visiem papīrīšiem utt.
Ja kādam mājās ir gaišs dizains, tad šis ir labs variants, jo pirku tieši dēļ krāsas.
Ja nu kādam interesē, piedāvājiet PM jēdzīgu ciparu un gan jau kaut ko sarunāsim.
Pirkts Dateksā, līdz ar garantija arī ir.
Galu galā – es nejautāju Jums padomu par to kāds ir optimālais rūtera izvietojums. Varbūt man Jums vēl iesūtīt rasējumus un dizainu? Kad uzcelšu māju, tad noteiktu Jums pajautāšu, kādu rūteri pirkt, kā viņu apkrāsot un kur viņu pieskrūvēt. Tiešām. Neuztraucieties. Jūs taču esiet tādi speciālisti. Kur nu bez Jums.
Topiks bija par to, ka pārdodu nesliktu rūteri!
Tas “labais” routeris ir ar 5 gadus veciem exploitiem 🙂
Tur jāliek kāds OpenWRT un tad var kādam tirgot. Savādāk tas ir nekam nevērts aparāts.
Nezinu, cik par tādu prasīt.
Pieņemsim… -33%.
Atgādinu ka šijā gadijumā TU gribi pārdot, nevis potenciālais pircējs nopirkt no tevis 🙂
Uzliec DD-WRT
BTW.. teorētiski man varētu interesēt laba LGA 2011 dzese. Varam samainīties ar Jūsu piemaksu.
Preses relīzes