Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Pārdots 670 miljoni Windows 7 kopiju
Vēl Sinofskis atzīmēja milzīgo Microsoft mākoņdienesta SkyDrive popularitātes kāpumu: savus failus uz tā glabā jau 200 miljoni lietotāju. Visvairāk tur ir fotogrāfiju – ap 11 miljardiem.

To labi jūt geimeri….
Bet nu katrā ziņā M$ uz to piemiedz acis joprojām, ar domu, ka paaugsies, kļūs nopietnāki un agri vai vēlu nopirks tā vai tā, pie tam galveno peļņu joprojām nes korporatīvie klienti.
P.S. Nesen lasīju aņiku: spriežot pēc Adobes licenžu pārdošanas apjomiem, Krievijā ir vismaz 7 datordizaineri…
Pirmie iespaidi ir tādi, ka SP1 instalēšana bija samērā “sexīga”. Salīdzinot ar Linux apdeitiem tas vilkās kaut kā dīvaini, pastāvīgās restartēšanās un process bija ILGS. Tik reizes restartējošos datoru vēl neesmu manījis.
Buldozers strādā samērā raiti (it īpaši ņemot vērā to, ka ātrākais ar ko esmu ņēmies ir 2.5 GHz divkodolu Intels), interesanti ir tas Microsoft ar AMD to apdeitu priekš Buldozeriem pabeiguši?
Battlefield 3 vēl neesmu spēlējis ONLINE, jo neesmu vēl pat iegādājies. Battlefield 2 gan un ripo raiti, arī online.
Windows 7 tests teica, ka performancei ir jābūt Excelent. Ir jau arī.
Īsi runājot esmu kļuvis pilnīgi legāls čuvaks gan Linux sfērā, gan Windows 7 sfērā.
Ceru, ka tuvākos 10 gadus Windows 7 atbalsts nezudīs citādi priekš, kam es to pirku ? 😀
Par piemēru, savā miestā, cik zinu, esmu vienīgais, kas veikalā pircis oriģinālos windows un citu programmizstrādātāju ripuļus, visi citi, ja uz keisa nav bijusi derīga uzlīme, pie OS ir tikuši kā nu kurš pratis.
Kā teica viens krievu humorists “Палажить поÑльник в холодильник и поÑмотреть кто кого”.
Preses relīzes