Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Paredz lielas problēmas Android 5.0 «rūtošanā»
nicknameChainfireledenes
Google veicis Android 5 drošības uzlabojumus, un skripts, kurš iniciē root, vairs nepalaižas no init.dieflashotu
Sīkāk tehniskajās lietās varam iedziļināties Chainfire rakstā Google+
Un SELinux ir jau sen bijis nepieciešams. Un atslēgt viņu arī nav tik grūti. Jācer vien, ka OEM’i ļaus atlauzt būtlouderu.
tikai pēc atslēgšanas neceri uz garantiju
Wat? Kas, kāpēc tā? Kas tas par idiotismu un kretīniski metrosociālistisku bezatbildību?
Jebšu mums te & tur tas tā tikai tāpē-ka EU komisāri skatās ar niknu aci…
Mazais jankucis paņems tēta rūtoto S5, bet viņam nepatiks tas, cik lēni tiek zīmēti Dusmu Putni, jo tēta porņuhas būs aizdirsušas visu SD karti. Jankucis domās, hurr durr, telefonam tikai 1,4ghz procis, a man kompim ir 3,6ghz. Jāouverkoko. Iespiedīs 2.8ghz un telefonam kirdik. Tāpēc garantija tiek atsista, ja esi rūtojis ķelefonu.
Ja ne, tad vispār nogriež iespēju overkokot dzelziskā līmenī. Un visi sranie “entuziasti” tad varēs raudāt gaužas as’riņas; man pilnīgi nav žēl vispār nemaz.
Perfekti tas pats attiecas uz desktop ar visiem tiem OC Genie utml. vai vienkārši unlocked – katrs mudaks var ņemt un gāzēt. Ja nošķiļ, pierādīt neviena no pusēm ne sūda nevar pat tad, kad, kā dažos gadienos man sanācis, ir fiziski dedzis.
Tikai, kā lieki pierādās, gramstāmo divīzijās uzdarbojas vieni vienīgi metrosociāli krāniņi, kam pilnībā pajāt par jebkādu atbildību, kamēr vien var slaukt citus krāniņus (homiķu analoģijas speciāli), vot ir kā.
Preses relīzes