Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Sludinājumi › PÄ“rku portatÄ«vo datoru
ob1, ko tad es tādu izdarīju? Tikai nesaki, ka tas ir tikai tāpēc, ka piesējos ka tu parametrus neteici un bildi nedevi? Ja tāpēc, tad tas ir tāpēc ka kaķi maisā nepērku.
Par konkursu: Tad viņ š notiek un varu piedalīties? Balva nevarētu būt tāda, ka uzvarētājs tavu datoru var nopirkt ar atlaidi?
ar savu tekstu iekārdināji un kakraz sievai vajag notu 🙂
par ob1 piedāvājumu: esmu pārliecināts, ka ob1 viņ u kā jau mazu bērnu āakarē.. 🙂
Ja kas, manējais kompis strādā daudz ātrāk nekā jauns ar defaulto rūpnīcas instalāciju.
🙂
Nevienu es te nečakarēju. Mopsis čakarēja mani ar visādiem stulbiem jautājumiem.
Ja kas, manējais kompis strādā daudz ātrāk nekā jauns ar defaulto rūpnīcas instalāciju.
🙂
Ei nu ei? Nevar būt! Tiešām labāk par piedrazoto rūpnīcas instalāciju? Oho… 😀
Pilnīgi piekrītu izredzētajam. Bet no ob1 čakarēšanās bija kāds labums – viņa nolēma, ka krās naudu jaunam, un jaudīgam
Droši vien gribēs Crysis šad un tad padzenāt, tāpēc cienījamā džedaja piedāvājums neder un parametri svarīgi!! Labāk nu būtu audzinājusi tevi vairāk! 😀
Pag, es tā īsti nesapratu – cilvēki ir gatavi izlikt 400-500Ls par lēnāku datoru nevis 100Ls par ātrāku. Ko es palaidu garām?
Nu kā, viss ir pavisam vienkārši.
Nopirkt no ob1 dzelzi par 100Ls + ob1 uzstādīta programmatūra, kā reultātā viss “lido”. Ja programmatūra nobrūk vai tiek nodzēsta, jāmeklē rokā ob1 vai kāds cits, kas spēj tik pat labi paveikt viņa darbu. Jo pretējā gadījumā paliek pliks dzelzis uz kura by default uzstādīts softs neies tik labi kā uz kompja, kas ir bijis dārgāks, toties ātrāks.
Pircējs ir izvēles priekšā. Nopirkt labāku, bet dārgāku dzelzi, vai nopirkt vājāku un lētāku, bet būt piesietam pie ob1.
Hmm, un man ir pretlīdzeklis – es varētu sagatavot disku, kas satur HDD klonu – tā lai jebkurš var atjaunot kompi.
Ko teiksi?
Preses relīzes