Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Sludinājumi › PÄ“rku portatÄ«vo datoru
1) Piecus faņķikus.
2) Trīs fiškas
3) Klaviatūru (tiesa gan ,bez A, I, N, S un enter taustiņiem), bet strādā lieliski.
4) Mobilā telefona Nokia 3310 korpusu (nevar gan uzlikt īsti, nolauztas ķepiņas), labā stāvoklī
5) Vienu duracell bateriju. Lietota tikai sienas pulkstenim. Gandrīz jauna.
6) Naudas krātuvīti – cūciņu. Ir iekrāta naudiņa nedaudz.
Bet man ir prasības. Naudu vēlams nosūtīt caur internet banku uz manu kontu, jo man slinkums iet uz satikšanos. Ja vari, šo summu man atsūti samainītu uz eiro valūtu.
Lūgums administrācijai, izdzēsiet bezjēdzīgos postus.
1) Es jau savā pirmajā postā deklarēju, ka kompis atbilst pieprasītajai specenei (izņemot displeja izmēru, kas 14″). Ja tas sīcis skolā nav iemācījies lasīt, tad tā nav mana vaina;
2) Mopsim bija iespēja pārliecināties kādus kompjus es dodu par brīvu. Ja prasu naudu, tad tam ir pamats.
3) CPU/RAM/VGA ir svarīgi specifiskiem uzdevumiem vai spēlēm. Internetam, ofisa progām tam nav nozīme, tāpēc arī šo infu nepostēju.
4) Minēju, ka kompis strādā ātri, iedevu pat parametru – lielākā daļa progu veras ātrāk kā sekundē. Ko vēl vajag?
p.s. WerNeo, ja tev kakā uz galvas, tad nestāvi tur, kur kakā!
APOC.
1) Es jau savā pirmajā postā deklarēju, ka kompis atbilst pieprasītajai specenei (izņemot displeja izmēru, kas 14″). Ja tas sīcis skolā nav iemācījies lasīt, tad tā nav mana vaina;
2) Mopsim bija iespēja pārliecināties kādus kompjus es dodu par brīvu. Ja prasu naudu, tad tam ir pamats.
3) CPU/RAM/VGA ir svarīgi specifiskiem uzdevumiem vai spēlēm. Internetam, ofisa progām tam nav nozīme, tāpēc arī šo infu nepostēju.
4) Minēju, ka kompis strādā ātri, iedevu pat parametru – lielākā daļa progu veras ātrāk kā sekundē. Ko vēl vajag?
Cilvēks palūdza norādīt sīkāku informāciju (RAM/VGA/CPU) + kādu bildi. Pretī saņem ko šādu: ob1 modelis/eddition, izskatās pieklājīgi, strādā ļoti labi, lido. Ja lietotājs Mopsis tevi zin un ir lietojis tavu tehniku, tad viņam šie parametri varbūt arī kaut ko izsaka, bet cilvēkam no malas tas liekas smieklīgi 😀
ob1, kā tevis piedāvato portatīvā datora modeli iespējams apskatīt internetā? Ļoti svarīga lieta būtu vizuālais, vai tas apmierinātu iespējamo pircēju. Vēlētos saņemt aplūkot attēlu.
p.s. WerNeo, ja tev kakā uz galvas, tad nestāvi tur, kur kakā!
Tu man iesaki lasīties prom no notepad.lv? 🙂
Nē, nevar.
Es jau teicu, runā ar Crow, viņa dators pēc parametriem būs būdīgāks kā manējais un cena zemāka. Tas taču tev ir svarīgāks par to kā dators strādā.
WerNeo, būtu labi, ja tu pazustu(vai tev iedotu Klauna statusu).
ob1, neuzticos nepazīstamajiem, tā ka neder. Bet ja jau maksāju naudu, tad zināt visu ir svarīgi.
APOC.
Cilvēks palūdza norādīt sīkāku informāciju (RAM/VGA/CPU) + kādu bildi. Pretī saņem ko šādu: ob1 modelis/eddition, izskatās pieklājīgi, strādā ļoti labi, lido. Ja lietotājs Mopsis tevi zin un ir lietojis tavu tehniku, tad viņam šie parametri varbūt arī kaut ko izsaka, bet cilvēkam no malas tas liekas smieklīgi 😀
Man savukārt smieklīga izskatās spriedelēšana par CPU/RAM/VGA priekš ofisa datora.
Izkats? Ja gribi stilot, tad pērc MacBook Air (manējais starp citu iet daudz ātrāk par to tortes nazi).
😀
Man savukārt smieklīga izskatās spriedelēšana par CPU/RAM/VGA priekš ofisa datora.
Izkats? Ja gribi stilot, tad pērc MacBook Air (manējais starp citu iet daudz ātrāk par to tortes nazi).
Kāda tev daļa, ko viņš ar to datoru darīs. Varbūt bāž ausīs batonus un patiesībā ir ieplānojis spēlēt spēles un šitās bija tik tādas “otmazkas”.
Acīmredzot neesi vienaldzīgs pret savu kompīti un tā nākotni, tad nepārdod. Tavas tiesības. 🙂
Preses relīzes