Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Sludinājumi › PÄ“rku portatÄ«vo datoru
APOC
Nav svarīgi detaļu parametri, galvenais, lai viss ir labi sabalansēts un labi sainstalēts. Tāpēc esmu pret speceņu publicēšanu. Nu labi, ekrāna izmērs ir svarīgs, HDD ietilpība arī. Š os parametrus iedevu.
Kad Tu pērc telefonu, Tu arī interesējies kāds CPU/RAM/VGA tajā ir? Vai arī paļaujies uz ražotāja kompetenci?
Mopsi, a kāpēc tev bilde? Nopietni, es nesaprotu.
Tāpēc, ka manai mammai svarīgākais ir dizains, nevis parametri, un bez bildes neko nepirks.
Mopsi, a kā pakaļ datoram tiksi?
Kapēc tad LV Pasts ir izgudrots un pastāv?
2: Crowa port. var pirkt tikai kurjers, kurš nogādā lietas no vienas vietas uz citu. (šajā gadijumā, elektro tehnikas utiliuzācijas laukumu ganību dambī).
@Mopsis, aizmirsti pa 80 Ls nopirkt jēdzīgu portu kuram nebūtu visai manāmu gļuku etc. Piekrāj vēl 50ls un lūko tad kautko. Un katrā ziņā jau nu ne šeit.
dizains ļoti labs, tiešām. Bremzīgs un dārgs, bet dizains ir ok.
Tad tā arī būtu teicis sākumā, ka vajag dizina rotaļlietu nevis kompi, es nebūtu piedāvājis.
Tagad esmu patērējis 3 stundas bezjēdzīgām sarunām ar tevi. Es stundā pelnu virs 7Ls, tā ka tu man tagad esi parādā 21Ls par bezjēdzīgi patērēto laiku.
BEIDZ, ob1!!! Š ī trīs stundu saruna ir tāpēc, lai tu nofotorāfētu to datoru, jo kā lai es zinu, ka nav tāds, ka pa pie mašīnas piesiets un vilkts.
Beidz Mopsi!!! Š is cilvēks piš tavu jauno, naivo un sačakarēto prātu. 🙂
Saproti, APOC
Nav svarīgi detaļu parametri, galvenais, lai viss ir labi sabalansēts un labi sainstalēts. Tāpēc esmu pret speceņu publicēšanu. Nu labi, ekrāna izmērs ir svarīgs, HDD ietilpība arī. Š os parametrus iedevu.
Kad Tu pērc telefonu, Tu arī interesējies kāds CPU/RAM/VGA tajā ir? Vai arī paļaujies uz ražotāja kompetenci?
Saprotu, pilnībā piekrītu.
Pērkot telefonu, komponentes ražotājs/modelis nē, bet parametri interesē gan + protams, arī kompetence. 🙂
Heh, starpcitu dikti labi izdomāts. Ja nobruks vai tiks nodzēsta tevis liktā programmatūra, cilvēks būs spiests tevi meklēt rokā. Jo by default uzliktais nebūs tik ātrs kā tavs 😀
Ko tu te visādu figņu nes, Crowa laptopam nav ne vainas, pats redzēju – pēc parametriem – zvērs.
🙂
Andress, ko pīpē šovakar?
Ko tu te visādu figņu nes, Crowa laptopam nav ne vainas, pats redzēju – pēc parametriem – zvērs.
Kā tād 😀
[spoil]
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 [/spoil]
Meistar, man rodas adekvāts jautājums- kad Jūs pēdējo reizi izgājāt mediciniski-psiholoģisko pārbaudi? 😀
Mopsi, a kā pakaļ datoram tiksi?
Kapēc tad LV Pasts ir izgudrots un pastāv?
A sūtīšanas izdevumus kas segs?
Mopsi
Dators ir laptops 14″ korpuss melns ar pelēku. Izskatās pieklājīgi, mehānisku defektu nav.
vai ar šo nav pietiekami?
Meistar, man rodas adekvāts jautājums- kad Jūs pēdējo reizi izgājāt mediciniski-psiholoģisko pārbaudi? 😀
Kad pēdējo reizi ķirzaks mani sūtīja pie psihoterapeta, es aizgāju, bet tas beidzās ar veselības ministra atkāpšanos no amata. Tepat kaut kur forumā tas ir piefiksēts… tā ka nākošreiz padomā divreiz, pirms man ko tādu prasi. DIVREIZ!
🙂
Preses relīzes