Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Sludinājumi › PÄ“rku portatÄ«vo datoru
tas beidzās ar veselības ministra atkāpšanos no amata.!
man liekas tas bija aiz smiekliem…. Nē nopietni, kaut kāds vērā ņemams dokuments ir, ka Meistars nav nepieskaitāms? 🙂
Nu kātad, es nu teikšu piemēram savu adresi te.
LētaisDžonijs: “Eiropa, Latvija, Kurzeme, Ventspils, Pārventa, … iela 58-1”
Grūti būs atrast 🙂
P.S. Tagad es sapratu… kādas te riepas dažs labs tirgo. 🙂
Un ob1 vairs neuzticos pēc WerNeo komentāra. Bet tāpat izāakarēju, jo forumā ar nevienu nekontaktēšos.
Ehh, izčakarēju četras stundas laika, kurā varēju darīt ko citu. 🙁 Un ob1 vairs neuzticos pēc WerNeo komentāra.
Varēji mājas darbus labāk izpildīt! Savādāk, atkal būs divnieks..
Ehh, izčakarēju četras stundas laika, kurā varēju darīt ko citu. 🙁 Un ob1 vairs neuzticos pēc WerNeo komentāra. Bet tāpat izčakarēju, jo forumā ar nevienu nekontaktēšos.
Tu to sev apsoli, kārtējo reizi? Rīt nebūs jauna tēma, ka tavam kaķim vajag plejsteišen pulti, bet viņš pretī var dot tikai savu barības trauku?
Mopsis. Tev laikam jāsāk rīt ripas, kas uzlabo atmiņu.
Piracetāms ir labs. Studenti to rij saujām pirms eksāmeniem. Analogi: Nootropils, Pramistārs. Bet piracetāms ir lētāks, to ražo Latvijā un kīmiskais sastāvs tam ir tāds pats kā dārgajiem analogiem. Tiesa, vajag recepti.
Tu to sev apsoli, kārtējo reizi? Rīt nebūs jauna tēma, ka tavam kaķim vajag plejsteišen pulti, bet viņ š pretī var dot tikai savu barības trauku?
Bet kas vainas Skype, ka viņ š negrib caur to kontkaktēties?
WerNeo, aizmirsu. Majadarbus izpildīju. Un man informātikā 9 pa semestri. Vispār, kāds sakars?
Informātikā 9? 😀 Zini, tur tev var būt arī deviņi, bet svarīgākās atzīmes tomēr ir citos priekšmetos.
man liekas tas bija aiz smiekliem…. Nē nopietni, kaut kāds vērā ņemams dokuments ir, ka Meistars nav nepieskaitāms? 🙂
Esmu nepieskaitāms. Tikai ķirzaks ir iespītējies un neizsniedz man izziņu, tāpēc līdz izziņas fakta apstiprināšanai no ķirzaka puses, lūdzu mani uzskatīt par daļēji pieskaitāmu. (hmm, ja vien tu māki skaitīt, par ko man ir ļooooti lielas šaubas.)
Bet kas vainas Skype, ka viņš negrib caur to kontkaktēties?
Iemesls ir spams. Sēžu pāris stundas koncentrējos problēmā… tūlīt būs… bāc – skaips, skatos – mopsis saka, ka šamējam nav ko darīt… labi, ignore, eju iekšā problēmā… tūlīt būs risinājums… skype! BĻIN! cik var spamot?
Esmu nepieskaitāms. Tikai ķirzaks ir iespītējies un neizsniedz man izziņu, tāpēc līdz izziņas fakta apstiprināšanai no ķirzaka puses, lūdzu mani uzskatīt par daļēji pieskaitāmu. (hmm, ja vien tu māki skaitīt, par ko man ir ļooooti lielas šaubas.)
Kā Tu domā, kur viņš šovakar aizkavējies? Kārto izziņu priekš Tevis, kamēr Tu te sēdi un čato!
Labi. Sestdien (ja būs laiks un sieva neaizvilks kaut kur) uztaisīšu video un iepostēšu. Bet tad cena pakāpjas līdz 150Ls.
Un mopsi, ej vienreiz nokārtoties. Par astoņdesmit latiem dabūsi tikai roku pakaļā. Un mļe, ja vakar dirsi, ka te vairs nerādīsies, tad lasies vienreiz, nē – neatvainojos, dirst.
Labi. Sestdien (ja būs laiks un sieva neaizvilks kaut kur) uztaisīšu video un iepostēšu. Bet tad cena pakāpjas līdz 150Ls.
Pa tādu cenu varu nopirkt dāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāudz labāku.
Nevertell – ej d**t!(nē, neatvainojos)
(Hmm, ka tik te tauta nesāk runāt, ka man patīk mazi puikas, vienu kompi jau iedevu, tagad otru solu pa free…)
😀
Pa tādu cenu varu nopirkt dāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāudz labāku.
Nu bet ej un pērc!