Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Sludinājumi › PÄ“rku portatÄ«vo datoru
nē, Mopsi. Labākus par manējiem nenopirksi. Esmu gatavs derībām. Ja atradīsi (parādīsi man) ātrāku kompi, tad manējo dabūsi pa free. 😀
Es savu Dual Core varu mēģināt optimizēt, lai būtu ātrāks?
Kad dāvināju Mopsim to kompi, tad sazvanījos ar viņa vecākiem, lai nebūtu nekādas divdomības… lai gan, kad aizbraucu pie viņiem, tad tāda aizdomīga attieksme bija manāma…
Parasti jau cilvēki netic, kad saku ko varu izdarīt ar kompi. Tik jaunieši ir gatavi riskēt. Reku, Linx-am arī laptopu saķīlēju, bet šis vairs nav puikas gados…
Man tā kompju ķīlēšana nav bizness, tas ir vaļasprieks. Kādreiz man bija datorfirma, kas bija Latvijas top 5 pēc apgrozījuma… toreiz viss prieks no ķīlēšanas bija aptumšots ar administratīvo darbu. A tagad esmu programmētājs un brīvā brīdī paņemu kādu kompi saķīlēt.
Man vēl ir palicis neliels skaits klientu – saprātīgi džeki (kā likums – bagāti džeki), kas zina, kas ir labi padarīts darbs. Bet naudu par darbu no viņiem neprasu. Kaut kā neērti – es izklaidējos ar viņu datoriem, bet šie vēl maksās naudu…
Tas kompis, ko piedāvāju – es pie tā strādāju vairākus mēnešus. Trīs reizes pārinstalēju, kamēr dabūju rezultātu. Pēdējais BIOSs izrādījās gļukains, nācās likt priekšpēdējo… Pacēlu tā, ka pašam patiess prieks par padarīto darbu un HP būtu izbrīnīti par to, ko no viņu dzelža var izspiest.
Nē, Mopsis to aparātu nedabūs, es labāk to kādam uzdāvināšu. Savu iespēju viņš palaida garām ar kasīšanos pie specenes.
Jā WerNeo, tav taisnība – kā iedzeru, tā sāku mētāties ar naudu… lai gan, kad aizbraucu pie viņiem, tad tāda aizdomīga attieksme bija manāma…
A tu pamēģini braukt pie viņiem nedzēris. Varbūt attieksme mainīsies 🙂
Es te nāku atpūsties. Pamēģini Tu arī atpūsties, bet bez krāna staipīšanas.
Š is topiks ir vienkarši perle, neviens joks nestav klat! 😀
Mopsi, nebiju domajis ka var but tik mazgudrs. 🙁
Kads ir pamanijis to ka tas ko uzraksta, piemeram, ob1 tiek nošpikots un to pašu paska Mopsis?!! 😀
Tagad esmu patērējis 3 stundas bezjēdzīgām sarunām ar tevi. Es stundā pelnu virs 7Ls, tā ka tu man tagad esi parādā 21Ls par bezjēdzīgi patērēto laiku.
Mopsi, tu vari ar mani kontaktēties šeit forumā (uz PM no tevis es neatbildēšu).
Ehh, izcakareju cetras stundas laika, kura vareju darit ko citu. 🙁 Un ob1 vairs neuzticos pec WerNeo komentara. Bet tapat izcakareju, jo foruma ar nevienu nekontaktešos.
Un jā, deviņi informātikā nav nekas. 🙂
Ob1. Mopsis jau brauc, saturies!
Bļin, jāsāk evakuācija…
Nē, šis modelis nav apskatāms internetā, jo tas ir izgatavots vienā eksemplārā. Roku darbs. 🙂
Paldies saplākšņa gabalus ar izprintētu bildi nevajag.
Loading, es tev neko neesmu piedāvājis. Tāpēc piever pāksti.
A par pieredzes apmaiņu. Nekad neesmu pret. Vienmēr esmu uzskatījis, ka savās zināšanās jāapmainās ar citiem zinātājiem. No tā iegūst abas puses. 🙂 Nekad neesmu par to, ka es zinu visu. Es zinu, ka katram mums ir kas jauns, ko uzzināt. 🙂
Gaidu adreses. Būs jautri. Patiesībā laba ideja – uzdāvināt kompjus sīčiem. Tikai ir problēma – man ir kompji, bet nav monitori. Kāds var palīdzēt?
klaunu un tauru bars…
vsp. te pat mopsim savā veidā ir taisnība (neskatoties uz pagātnes grēkiem) – kā tad var pirkt kompi nezinot tā parametrus! Tas ka tev Windulis optimizēts, un bezmaz paškompilēts “tavam” datora modelim viss štokos, a ko darīt ja vajadzēs pārinstalēt? Cilvēks iegrūdīs standarta OS, un tad tava optimizācija būs kaķim zem astes, un to jau varētu uzskatīt par iesmērēšanu!
Pirmā dzirdēšana ka kompjus tirgo pēc parametra – offisa programmas var palaist ātri!
Nē nu protams, ja Tu dod jau OEMu līdzi kompim, kurš pārinstalējot arī ir optimizēts tā kā vajag! (Bet nu nedomāju ka tādu ķīmiju Tu darītu)
Mopsi, man pofig, liec pretī kaut vai quad core, līdzi netiksi.
Un šis gan bij pastulbi teikts! 😀
P.S. Labi, ka Tu mums tāds gudrs pagadījies. Nedz klauns, nedz taurs, bet Ē-žurnālists 🙂
Preses relīzes