Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Sludinājumi › PÄ“rku portatÄ«vo datoru
Drīz jau būs Skrūfijs nevis Mopsis
Ja kāds nezin, tad Skrūfijs ir mopša identiātes jaunākā versija V 96607.1 BETA (beta, jo vēl notepadā nav parādījies) bet iekš WP, Twiter, Fano.lv, Gmail un Skype viņ š ir pazīstams kā Skrufijs.
Kā es viņ u atkodu? – Ieklīda jams vienā citā vietā kur regulāri apgrozos, rokraksts nodeva momentāni, vēl uzstājīgi piedāvāja man interviju ar mopsi (lai tik es uztaisot sarakstu ar jautājumiem) un teica ka viņ š dzīvē esot makten sakarīgs āalis. 🙂 Galvenais jau ka uzdodas par 29 gadu vecu, dzimušu tieši 1. janvārī. Un visās interneta vietnēs ar pilnīgi svaigiem kontiem.
Nekā Personīga.
Atzīstos, esmu Skrufijs. Bet Mopsis nekur, un nekad nepazudīs(sekundārais niks)(iekš NP.LV arī neparādīsies).
Mopsi, man pofig, liec pretī kaut vai quad core, līdzi netiksi.
Pieņ emu tavu izaicinājumu, un pietam rakstīšu par to blogu. Mocīšos tik ilgi, līdz tiksu līdzi(un iespējams pārspēšu).
Klusu, es pirmais pieteicos rindā!
Par noteikumiem. Š eit iet runa par ofisa/interneta kompi. Tāpēc arī noteikumi atbilstoši.
Tādam kompim visbiežākās operācijas ir ofisa progu atvēršana/aizvēršana. Nu un arī sērfošana.
Tāpēc, manuprāt, testēt šādu kompi uz zipošanu vai videoapstrādi ir nekorekti.
Vai piekrītat?
P.S. WerNeo, par Pizas torni un no tā krītošām bumbām esi dzirdējis? 🙂 Jā, jā, zinu, ka esi, bet nevarēju noturēties…
😀
par Pizas torni – mazākā lode nokritīs ātrāk, jo tai mazāka gaisa pretestība, protams ātruma atšķirība
būs izzūdoši maza.
Nav jau liela māksla nopirkt krutāko proci, pieliet klāt spaini slāpekļa un lielīties ar papagaiļiem… tas vairāk atkarīgs no maka biezuma, ne smadzenēm.
WerNeo, Robotronam ir reti sūdīga aerodinamika, ja tā ņem, tad aizvērts laptops nokritīs ātrāk. 😀
Labi, mans piedāvājums par mērīšanos ar gailīšiem ir spēkā līdz rītdienas 12:00, ja neviens nopietni nepieteiksies, tad piedāvājums tiks anulēts.
Par Robotronu. Aerodinamika tam sūdīga. Toties laptops var sākt novirzīties pa horizontāli un nedaudz nostrādāt kā spārns, tādējādi pagarinot ceļu. Robotrons kritīs stabili!
Labi, mans piedāvājums par mērīšanos ar gailīšiem ir spēkā līdz rītdienas 12:00, ja neviens nopietni nepieteiksies, tad piedāvājums tiks anulēts.
Pag, kaut ko palaidu garām. Tas ir, kuram ātrāks un klusāks dators, kas līdzinas tavējam?
Pārbaudīts tiks:
1) Cik ātri kompis ieslēdzas;
2) Cik ātri palaižas ofisa un interneta progas.
Vai ofisa/interneta kompim ar to nepietiek?
Mopsi, šo nelasīji?
WerNeo, hmm, izskatās, ka Rīgā tiešām kritīs mazliet ātrāk… hmm, bet lai droši apgalvotu, ir jāparēķina…
Preses relīzes