Pārlūka Spartan dzinis jau tagad nomaskēts Windows 10 kā "Chrome"

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Pārlūka Spartan dzinis jau tagad nomaskēts Windows 10 kā "Chrome"

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 12 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Nav noslēpums, ka Windows 10 testa kompilācijas slēpj sevī ne mazums jaunumu, kuri šobrīd nav pieejami publiski. Laiku pa laikam izdodas kādu no tiem “atkost”. Tā arī pēdējā kompilācijā 9926 izrādās ir stipri modificētais pārlūka dziņa Trident forks, kuru paredzēts iekļaut “nākotnes pārlūka” Spartan sastāvā.

Lai to iedarbinātu, IE11 logā jāraksta about:flags, un tiekam pie Experimental Features. Tur jāaktivizē Enable Experimental Web Platform Features. To tviterī apstiprinājis arī Deivids Storī, IE izstrādes komandas vadītājs. Dzinis nomaskēts kā “Google Chrome”, un tā neesot kļūda – paredzēts, lai slēptu no svešām acīm.

Neowin jau notestējis Spartan dzini ar Octane-Benchmark un saņēma pārsteidzošus rezultātus: Spartan sasniedza 19312 punktus, kamēr Chrome 40 tikai 17402. Pie līdzīgiem rezultātiem nonācis arī portāls AnandTech (skat. tabulu zemāk).

[img]https://notepad.lv/userpix/28_aboutflags_1.png[/img]

[img]https://notepad.lv/userpix/28_score_2.jpg[/img]

[img]https://notepad.lv/userpix/28_2117_psatwjpbimage1_678x452_1.png[/img]

[img]https://notepad.lv/userpix/28_1541_projectspartandiagram_small_575px_1.gif[/img]

opengraybox
    Participant

Nez vai sanaks izkonkuret Chrome ! Es starp 3 OS sistemam varu savus bookmarkus ar cepumiem un history izsherot ka prieks – es stripri shaubos par tadam spejam jaunajam IE brinumam

m_janis
    Participant

Ar to ka lieto Chrome jau nu nevajag lielīties. Par spēju saprātīgi domāt tas noteikti neliecina. Tikai un vienīgi Opera vai FF, nu vēl Maxton ir tiešām lietojami.

opengraybox
    Participant

Erts parluks, lielities? kapec ? Chrome ir erts ja jastrada ar vairakam OS videm ! Thats it. Pafleimot gribas ?! Varam, kada starpiba kas man html kodu rendere ? Huizinvinj vai Chrome ?

shadow118
    Participant

IE arī šēro bookmarkus, Saliku bookmarkus uz IE iekš Win8.1 un viņi rādās gan uz WP8, gan Win10.

Chromam jau tāpat, lai tos bookmarkus šērotu, jāielogojas Google kontā. IE tas pats, tik ar Microsoft kontu

opengraybox
    Participant

nu sorry man uz Linux IE nav un Mac ari

Foxsk8
    Participant

Ikdienā izstrādājot web lapas, veidojot html, css, js lietas, advanced front-end, psd – html, utt.. sitiet mani nost, IE nav pārlūks vienalga kāda tur versija, kāds build numurs, bŠ—uvējums, versija. Kamēr IE neuzlabos visus standartus, visādas mazas nianses, bet tiksies pēc kaut kādām ekstrām, skorēm un citām nevajadzīgām figņām, tikmēr nekas labs nebūs. Un starp citu, FF sāk palikt tieši tāds pats kā IE, ar katru versiju tik daudz bugu, tik daudz nepilnību izmantojamos standartos,kā bieži vien FF sabrūk vairāk nekā IE, kur pēc tam, lai vektu pārlūku pielaizīšanu ir nepieciešams veidot dažādus workaroundus.

Chrome 4ever.

Crow
    Participant

Pagaidām jau baigie cīpari, aber pieļauju, ka apaudzēs ar visiem htmlpieci sūdiem un tad pokebumba drīz atkal aizskries garām.

Foxsk8
    Participant

100%.

Y
    Participant

Es ar nesaprotu par ko tāds jampadracis.

Kāpēc visi lielie prātvēderi tik ļoti baidās no Chrome?

LAN
    Participant
    Mad182
    Participant

Quote:

[Ikdienā izstrādājot web lapas, veidojot html, css, js lietas, advanced front-end, psd – html, utt.. sitiet mani nost, IE nav pārlūks vienalga kāda tur versija, kāds build numurs, bŠ—uvējums, versija.

Āmen.

Visi pārlūki kā pārlūki, bet IE vienmēr vajag kaut kādu speciālo aprūpi. Arī “jaunajām un labjām” versijām.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 12 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā