Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › Pārnesot visu dzīvi uz google var pamatīgi iekrist
https://www.twitlonger.com/show/bt5akp
Man gan pagaidām Googles servisos nav nācies vilties.
Tik tiešam vajag sazināties ar suportu, ja tad nevar atrisināt problēmu, tad gan. Pamazām visa pasaule iet uz vienotiem risinājumiem (visi mākoņi, googles servisi utt) – no tā neizbēgsi. Viss pamazām tiek sasaistīts kopā un aizvien vairāk cilvēks zaudē kontroli par “savu” pasauli.
Tiešām, vai tu izlasīji visu tekstu ? Izskatās ka nē, jo ja būtu izlasījis, tad arī zinātu ka pašas google’s darbinieks teica “augstākajiem” ka šī ir iespējams kļūda, un lai pārbauda visu vēlreiz, bet viņam pateica ka viss esot pēc noteikumiem (un netikai vienu reizi)
After exploring every possible channel for help I was finally contacted out of the blue by an employee of Google who had coincidentally seen my ranting on Twitter, a service which I employed due to Google’s own complete lack of customer support. He said he would try to contact people at Google and help get my account restored. After emailing back and forth with him he reported that he spoke with someone at Google who told him my account had been disabled and they didn’t tell him why. He tried to explain to them that it must have been a mistake, but they would not explain themselves. So Google, here is something else I want you to consider. One of your own employees went to you on my behalf and notified you that you had disabled my account by mistake, and your response was “No, we’re pretty sure about it.†Your own employee said “Listen, I have been communicating with this person and I think there has been a mistake made, you should double check or talk to him about it.†And again your response was “No, we’re pretty sure.â€
mshtagad
Tu bieži dramatizē…tev ir tikai balts vai melns (vismaz tā var spriest no taviem komentāriem, kur tu uzsver, ka lieto “3310 nokia” un visi pārējie, kuri lieto ko labāku ir nozombēti dunduki) 🙂 Par soc.tīklu nozīmi es tev arī vienā citā tēmā skaidroju, nevajag visu spriest tikai pēc sevis un izdarīt secinājumus vadoties tikai no savām vajadzībām.
Reku tavs piemērs par e-pastu – tu esi kāds biznesmenis, ka stundiņu pats nevar pagaidīt? Bet nu labi, pieņemsim ka esi. Normāliem augšējā gala telefoniem [nevis tiem draņķiem, kurus tu apraksti rakstos “budžeta klases bla bla blā” un uz kuriem attiecas teiciens par skopo un maksāšanu divreiz] jau kādus 10-12 gadus ir iebūvēts e-pasta klients. Un kādus deviņus gadus GPRS. Bez tam, inbox pastkaste spēj sūtīt bezmaksas SMS, ko gūglis diez vai spēj. Un citu līdzīgo komentāri pa tēmu “buč sawļ” pokemonos vai purnagramatā var pagaidīt – kāpēc jābojā savas acis, kratoties autobusā, lūrot smieklīga izmēra ekrānā, kuram labi ja ir 800×480 pikseļu izšķirtspēja? Ja tev ir vajāšanas mānija vai kāds pamatots iemesls uzskatīt ka tavu e-pastu kāds izseku – palaid savu sterveri, nav grūti.
Ä€, un mākonis – var jau gadīties – bet tas notiks tikai tādā pašā veidā kā tagad ar gūgļa pluszīmi – uztaisīja gūglis savu pluszīmi un LIELS LIELS bars pa galvu pa kaklu amokā aizskrēja tur reģistrēties. Es tikmēr prātoju, kāda iksa pēc man vēl kaut kur vajadzētu reģistrēties, jo tur nekā fundamentāli jauna tāpat nebūs. Ar mākoni tas pats – nu, pluss – ar varas iestāžu atļauju pa taviem datiem rakņāties varēs arī tev nezinot, mīnuss – bez platjoslas interneta pieslēguma tavs kompis būs vienkārši skaistuma priekšmets. Datus var pārnēsāt arī ar USB puļķiem – diez vai to ražotāji tā vienkārši gūgļa mākoņa priekšā padosies. Bez tam – fano tu par mākoni vai nefano, bet atver acis un paskaties apkārt – es domāju ka uz mDSL līmeņa pieslēguma būs nu ļooooti ērti lietot mākoni – bet rietumos principā nekā savādāka nav, bet vēl mēdz būt trafika limiti, tā tikai pie mums visuma centrā izlepuši ļautiņi peļ mDSL jo, lūk, viņiem paveicies dzīvot uz ielas, kurā ir 100 Mbps LAN vai 1 Gbps optika 🙂
msh
Un viedtelefons man ir tāpēc, lai tas apmierinātu manas prasības: pārbaudīt meilu, apskatīt kādu lapu (kaut vai to pašu notepadu, noeditēt ko, ja vajadzība), pasekot līdzi twitter, soc tīkliem (jā, tas man ir svarīgi. ne pa velti lielie uzņēmumi algo pat darbinieku, kas no rīta līdz vakaram sēž soc.tīklos un ar to strādā nevis atpūšas). Atpūtas brīžos paklausīties radio vai mūziku. Vai man tādēļ, ka tev nepatīk viedtelefoni, būtu jāstaipa līdzi netbuks/laptops/planšete + cd/mp3 atskaņotājs, radio un vēl sazin kas, ja man to visu aizstāj viena ierīce kabatā?
Un nē…man nevajag super dārgu telefonu, par kuru esmu rakstījis arī kādā testā, ka tas esot ļoti labs. Jā, ir jau labs, bet man nevajag – man pilnīgi pietiek parasts viedtelefons, kamēr tas apmierina manas prasības un modes dēļ es to netaisos mainīt (skriet līdzi pelēkajai masai). Varbūt arī tāpēc, ka es jebkuru viedtelefonu un citu tehniku varu dabūt uz testu un paspēlēties ar to uz sirds patikas…jautājums tik – cik tam atliek laika.
Bet nu man prieks ka tavas vajadzības ir tik mazas – tb tev ir vāveres ritenis, kurā skriet [visu laiku kaut kam sekot līdzi – tas nav nekas cits kā vāveres ritenis, jo apstāties tu nevari/nedrīksti], bet tādu svarīgu lietu kā ērtības tev nevajag 🙂
msh
Piemērs no citas jomas – nesen iegādājos portatīvo, uz kura virsū, protams, stāv W7. Defaultā. Bet – neredzu NEVIENU fīču, kas, salīdzinot ar XP dajebkādā veidā pozitīvi ietekmētu mana darba produktivitāti un iespējas. Arguments, ka nedzīvojam akmens laikmetā un jālieto mūsdienīgus risinājumus, ir anekdotisks; tipiska tirgus sazombēta patērētāja pieeja. Mūsdienīgus risinājumus jālieto tur, kur vecie palikuši neapmierinoši.
Tāda slima doma izvietot savus resursus kaukur web’ā nekad nav pat prātā nākusi. Tāda var būt tikai tupiem ūzeriem, kuri nezina pat to, kas ir pasta klients. Vai arī cilvēkiem, kuriem PATIEŠ Ä€Mshadyūzerispiedod
Nelabojams
Tāda var būt tikai tupiem ūzeriem, kuri nezina pat to, kas ir pasta klients.
Es personīgi esmu spiests lietot google apps jo nekas cits man par tādu cenu nespēj piedāvāt projekta vadību, šārētos kontaktus un dokumentu glabāšanu.
Preses relīzes