Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › Pārnesot visu dzīvi uz google var pamatīgi iekrist
Es tev vispār prasīju, kā tu to savu lēto un bremzīgo [pats tak teici ka tev nav dārgs un labs 😀 ] “telefonu” izmanto tur, kur tiešām porķiku nevar izmantot, bet tu man tā arī neatbildēji… 😀
Bet ja tev patīk kaut ko visu laiku saņemt, es tevi neapskaužu 🙂 Man bija patīkami piecus mēnešus padzīvot bez datora [reizi mēnesī ielogojoties pokemonos un izlasot vēstules ar paziņas ZTE F102], bet tu laikam tādā situācijā besītos 😀
msh
Tu saki, ka esi laimīgs, ka vari atslēgties no informācijas, tas ir labi – es saprotu. Bet man jau laikam ir pārāk liels laika trūkums un informācijas pārbagātība, tāpēc reizi mēnesī paņemu sev atvaļinājumu uz pārs dienām:)
P.S. = un es neteicu, ka man ir slikts tālrunis. Man ir SE X8 (
Bear Grylls
Klasisks piemērs iz manas dzīves, kāpēc telefons>portablis:
Es aizbraucu savu viepli cepināt kādā pludmalē, pats par sevi saprotams, ka portabli es līdzi nevazāšu, jo:
1) tā ir lieka soma;
2)nosperšanas gadījumā es zaudēju gan krietni vairāk naudas izteiksmē, gan informācijas ziņā.
Bet ja nu tomēr man kāds piezvana: “Ahh mah gaaad, nevaru ielogoties datorāaa, aizmirsu paroli HELP!”, es ar telefonu varu paveikt to pašu, ko ar datoru – pieslēgties pie servera. Protams, ar kompi ir ērtāk strādāt, bet ne tik ērti, lai es to, vajag vai nevajag, vazātu līdzi.
2) Pieņemu ka tev ir kaut kāds superkruts porķiks un tu viņā informāciju krāj. Reku, dažus rakstus atpakaļ viens apskatīja jaunu porķiku, kurš maksā krietni lētāk par normālu tā saucamo telefonu
2. Kādu nu kompānija piešķīra ar tādu strādāju, šobrīd Lenovo T410. Un ko nozīmē “krāj informāciju”?! Es strādāju un tas ir tikai loģiski, ka uz kompja mētājas man svarīgi dokumenti, progas, bookmarki. Nav gluži tā, ka portņa nozaudēšanas gadījumā viss mans darbs vējā – no backupiem vismaz doķus varētu atjaunot. Un cik bezatbildīgam ir jābūt, lai sev svarīgus kontaktus glabātu tikai telefonā?
Tas, ka tu lieliski spēj iztikti bez smārtfŠniem, portņiem un vēl visādiem mūsdienīgiem brīnumiem, ir brīnišķīgi, bet tas, ka tu ņirgājies par citiem, kas izmanto šīs lietiņas jau liecina par tavu tehnoloģisko analfabētismu.
Preses relīzes