Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › Pārspēsi ob1?
Otrā ņirdzīgā lieta – viņš (ar to es domāju mūsu mopsi un visus pārējos viņa nikus) savā skūbijblokā ir ievietojis tekstu, ka šamais gāzīšot nost Fano.lv līdzinieku serveri.. ir nogāzis? 😀
Takā veca tirgus tante.
linx, šos pašus jautājumus varēji uzdot mopsim personīgi.
Takā veca tirgus tante.
1) Kā teiktu Līdaks – Aizver muti!
2) Bet iespējams, ka man negribās jautāt viņam pašam?
Kādam dikti gribas te skaļas diskusijas uzturēt (un nomelnot foruma tēmā citus)… Linx kandidē uz “slavenā trīnieka” brīvo vakanci?
Ew labais.. 🙂 .. tur konfektes dod? Bet ja tā nopietni, tad es taču tikai pajautāju 🙁 .. kas Jums visiem Ušakova biezie vārdi ausis aiztaisījuši un nespējat normāli uztvert rakstīto tekstu? Nevienu negribēju ne nomelnot ne aizskart, atvainojos, ja pārpratāt rakstīto 🙁
Nezinu par konfektēm, bet banānus točna dala.
Izlasi postu augstāk, ja nesaprati, izlasi vēlreiz un tad vēlreiz, līdz sāc saprast…
Es izlasot pirmo tekstu, uzreiz visu sapratu. Nākošais tavs topiks būs no sērijas.. “Mopša blogā izlasīju “…” vai nav āksts?”
Pietiek reiz taču! .. un vēl rakstīts, ka pozitīvi domājošiem cilvēkiem.. piedod man, bet ja tev neaiziet, ja tev pasaka, ka atvainojos un nebija domāts tā, kā tu saprati, tad ej d***t!
Crowam un Werneo nebija tā kā laiks atrast sev dzīvi? Nu es domāju ārpus virtuālās tualetes, ko jūs te veidojat.
Preses relīzes