Pārtaisīt LAN uz WAN

Sākumlapa Forumi Hardware Pārējās Hardware lietas Pārtaisīt LAN uz WAN

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 20 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    osy
    Participant

Vai iespējams rutera vienu no LAN portiem pārveidot par WAN portu? Ir ruteris ar beigtu WAN portu, iedomājos ka varētu viņu kaut kā atdzīvināt. Ruteris: TL-WR841N

dexsters
    Participant

Manuprāt nesanāks bet kā AP jau laikam strādās.Ja provaideris dod vienu IP tad vienu ierīci bezvadā pielikt vārēs…..

MeistarsUnVergs
    Participant

Ja rūteris atbalsta DD-WRT tad uzliec DD-WRT un saregulē lai kā WAN ir kāds no dzīvajiem LAN portiem.

Gaidam Liepājas dzērāja komentāru.

Andron MacBeton
    Participant

Nu pastāsti viņam pa soļiem kā to izdarīt!

Rīgas skaidrais pajols.

MeistarsUnVergs
    Participant

Principā ja cilvēks nav ar pirkstu taisīts tad pašam izlasīt kā uzlikt DD-WRT nav nemaz tik sarežģīti. Pie tam rūtera modelis tiek atbalstīts tā ka problēmu nav https://dd-wrt.com/site/support/router-database

Bet ja nu galīgi nesaprotami tas viss liekas tad nevajag noskopot 10 ebrejus un izsaukt datorspeciālistu kas visu izdarīs.

osy
    Participant

Kur tur ir download iespēja? Atradu savu ruteri TL-WR841N revision 8.4, bet neredzu nekur iespēju downloadot..

Naasdegunis
    Participant

Ieraksti tajā laukā savu modeli, sameklē atbilstošo revision un spied virsū.

edit: palasi googlē, kurš firmware strādā, un to arī liec virsū. Sameklēt var pie ‘other downloads’.

shady
    Participant

Tiešām? Par 10 eirikuem kāds mūsdienās arī brauc pie klienta? Nopietni?

MeistarsUnVergs
    Participant

Palasi kas darās ss.lv

Dempingotāji arī pa 7 EUR ir sastopami. Viens no iemesliem kādēļ es vairāk nestrādāju par meistaru uz izsaukumiem.

Andron MacBeton
    Participant

Un tikai otrs iemesls ir debīlisms?

Trešais varētu būt nespēja izvilkt kabeli.

Ceturtais būtu… nu paturpiniet.

Meistars sranijs.

shady
    Participant

Nav jēgas skatīt to ss.lv, jo, es pieņemu, ka tu sava darba kvalitāti nepielīdzini ssā atrodamajā listē. Visos darbos būs kāds “meistars”, kurš pa pudeli tip visu izdarīs.

MeistarsUnVergs
    Participant

Tas ka tev pirmais iemesls ir debīlisms kam uzreiz seko alkoholisms nenozīmē ka visi ir tādi. ss.lv publika ir ļoti dažāda bet nu labak tiešām uzticēt datoru taisīt betonam nekā 80% no tur esošajiem kadriem.

Un to saka cilvēks kas visiem bāž virsū WinXP un nespēj atšķirt Vistu no 7.

Andron MacBeton
    Participant

Es uzreiz redzu kaukādu skaudīgu kroplēnu albertino, ar nākamo niku, kurš pilnīgi precīzi atreferē pajolu dzimtu.

Tie arī ir tie kuriem kolhozos bija slikti, bet kolhoza priekšsēdētājiem neko nespēja pateikt.

Tā ir lielāka latviešu problēma – netiek izskausti pajoli.

MeistarsUnVergs
    Participant

Es neesmu ne albertino ne tas indigo bērns 3dklucis vai kāda cita klauna reinkarnācija. Es šeit vispār esmu pirmo reizi reģistrējies tāpēc ka lv forumos kā tādos praktiski neuzturos atsaldētas publikas un iedomīgas administrācijas dēļ. Neuzskatiet mani par nepatriotisku bet nu diemžēl tā ir ka LV visi sevi iedomājas par baigajiem datorguru vai paraugpilsoņiem priekšniekiem.

Laikā kad daudzi no šejieniešiem nemaz netika laisti pie datoriem es jau taisīju rocketjumpus Quake II

Andron MacBeton
    Participant

Kārt’jais piderass, neko neprot, bet atsaucas uz vecumu. Tādus kropļus satieku ikdienā, un vel variāk tādu maukasbērnu tvarijumus. Tu neesi tas luksoforu meistars?

P.S. Neiznesātos kropļus veljoprojām nedrīkst izšaut legāli?

MeistarsUnVergs
    Participant

Es savu vecumu pieminēju lai saprastu ka man ir pieredze IT jomā. Un atšķirībā no viena mērglēna kurš ir iesūnojis uz Windows XP un liek viņu virsū pat astoņkodolniekiem un vēl “pareizi nooptimizē”, es sekoju līdzi jaunumiem IT lauciņā un es sajēdzu kā tehnika strādā un attīstās. Š ī foruma jancīgākie kadri ir derīgi tikai putekļu iztīrīsanai no ventilatoriem, un tad vēl jāuzmanās lai kaut ko nenooptimizē.

dexsters
    Participant

Jā uzmanies,tevi var optimizēt banojot……

MeistarsUnVergs
    Participant

Kamēr vien šeit būs par ilgu pārnēsātais kadrs no Liepājas kā arī Datuves nesvētā trīsvienība – 3dklucis, albetino un Haiduk – tikmēr arī man šeit nekas nedraud.

Andron MacBeton
    Participant

Takš kaukāds kārtējais next next pamuļķis ar Boņuka sindromu. Kamēr noteicēji tādus nebanos – forums būs nekam nederīga muldētava. Nebano jau tapēc ka tieši no tiem pajoliem nāk hiti reklāmām.

MeistarsUnVergs
    Participant

beton parādi visiem piemēru un nobano pats sevi – apēd sūdus un nošaujies!

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 20 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā