Partition Master Professional par velti

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Partition Master Professional par velti

Tiek skatīts 6 ierakstu – 1 līdz 6 (no 6 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Imhoteps
    Participant

[imgl]https://www.bildites.lv/images/6kikwg5gkqqxlq9glnk.jpg[/imgl]

Š odien populārais bezmaksas programnodrošinājuma portāls Giveawayoftheday piedāvā bez maksas lejuplādēt iespējām bagāto partīciju menedžeri Easeus Partition Master Professional. Kā zināms, Easeus allaž piedāvā arī nedaudz “apgraizīto” bezmaksas partīciju pārvaldnieku, kas uzskatāms par tuvāko konkurentu Norton Partition Magic, Paragon un Acronis maksas produktiem, tikmēr tieši šodien ikviens interesents par velti var iegūt arī Easeus piedāvāto sava produkta komercversiju Windows saimes operētājsistēmām.

Līdzi dotajā lasimani datnē norādīts, ka aplikācija jāinstalē līdz piedāvājuma laika beigām, tātad, šodien. Pēc Latvijas laika ziņas tapšanas brīdī lejuplādei vēl ir atlikušas aptuveni 22 stundas. Vai aplikācija tiks reģistrēta arī pēc piedāvājuma beigām, nav zināms, taču nav izslēdzams.

Giveawayoftheday piedāvātajiem bezmaksas risinājumiem gan nav paredzēts bezmaksas atbalsts nākotnē un tie nevar tikt izmantoti komercnolūkos.

Tmkks
    Participant

Vienu brīdi sekoju līdzi šai mājas lapai, bet mēneša laikā neatradu neko lietderīgu un beidzu sekot.

Paldies par informāciju. Varbūt vienmēr, kad kaut kas tāds praktiskāks tur parādās, varētu uzcept kādu ierakstu?

Imhoteps
    Participant

Tmkks wrote:

..Varbūt vienmēr, kad kaut kas tāds praktiskāks tur parādās, varētu uzcept kādu ierakstu?

Ko vien neizdarīsi par piečuku… :lala:

Crow
    Participant

Salīdzinot ar Sprāgoni un Ahūno Roni, šitas izrādījās sakarīgs. Iesaku.

Arcis
    Participant

Nu es arī vienu brīdi tur pasekoju līdzi, bet tā arī nekļuva skaidrs vai ja pēc tam pēc piedāvājuma beigām kad esmu šo konkrēto programmu uzinstalējis un reģistrējis uz sava datora, vai arī vēlāk nepieciešamības gadījumā es to varēšu uzinstalēt pa jaunu?

Imhoteps
    Participant

Principā softs izmantojams vienreizējai instalācijai, bet man arī gadījies no turienes atvilkt kaut kādu drazu ar līdzdoto seriālu, tā kā… viss ir nosacīti.

Tiek skatīts 6 ierakstu – 1 līdz 6 (no 6 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?