Pašam sava failu sistēma un aptaujas…

Sākumlapa Forumi Citas tēmas Off-topic Pašam sava failu sistēma un aptaujas…

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 10 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    niki
    Participant

Sveiki.

Mēs jau zinām, ka daudzās vietās varam uzglabāt savus failus, bet man ir vēlēšanās jau no gatava koda, uztaisīt pašam savu failu uzglabāšanas sistēmu.

Ko līdzīgu šim te –> [img]https://www.keepandshare.com/graphics/logo/kas_blue_logo_257x65.gif[/img]

Vēl viens jautājums ir par aptauju sistēmu, es ļoti vēlētos uztaisīt ko līdzīgu Visi_dati vai ZETTOOL, taču pieturos pagaidām pie Lime survey, kas arī nav sliks risinājums, taču mani neapmierina tā sistēma iekšēji un arī ārēji, vai ir kāds gatavs kods, kādai citai sistēmai, kura līdzīnātos tām.. ?

AndrisnoLiepajas
    Participant

Ko tu vari uztaisīt, ja nespēj pat nosaukumus uzrakstīt pareizi?

Tu iedomājies cik lielus disku masīvus tev vajadzēs vispār? Kā tu tos domā atpelnīt? Ar reklāmām? Kas tur liks tās reklāmas tādos daudzumos?

niki
    Participant

Jā, cienītais MacBeton kungs, es to visu apzinos un zinu.

Mums ir savi paņēmiemi un iespējas, kā to visu atpelnīt,

taču šo informāciju mēs nevēlētos atklāt publiski.

Mēs ketegoriski atsakāmies izvietot jebkādas

reklāmas portālos.

Crow
    Participant

Ar gatavu kodu tur ne sūda nesanāks. Š ādām lietām prasās pārdomāts biznesa plāns. Un labāk uzreiz algot darbiniekus, kas ar to lietu reāli nodarbosies. Jo tev enīvej vajadzēs kādu, kas apkalpos to visu sistēmu, kas, savukārt, sākotnēji augs ģeometriskā progresijā. Glabāšana un nepieciešamais superātrais interneta pieslēgums izmaksās nenormāli dārgi, protams.

Aptaujas lapas ir vienkāršāka lieta. Tām prasās tikai nopietns hostings (ātrs un mākslīgi neierobežots).

Edit: ja minētais pārdomātais biznesa plāns ir, tad sagatavo prasības un sāc likt darba piedāvājumus.

Gatavs kods vienmēr būs jāpielāgo un tālāk jāattīsta, drošība arī ir ļoti svarīga šai gadījumā. Noteikti vajadzēs arī cilvēku, kas atbild par PR un jurista konsultācijas, jo autortiesību aizstāvji failu hosterus necieš.

niki
    Participant

Paldies par atbildi.

Tā arī mēģināšu ko sadarīt. 🙂

AndrisnoLiepajas
    Participant

Varbūt tev vienkārši FreeNAS vajag?

usver
    Participant

Vebā “failsistēmas” brouzēšanās un logini – sīkums.

Lai klienti būtu apmierināti, vajadzēs nopietnākas lietas:

1) tīkla trubu pietiekamu

UN

2) serveru pārvaldību un uptaimu nepārtrauktu

Savādāk dajebkas būs kaķim zem astes un zaudēta reputācija.

deriksx
    Participant

Vai gadījumā konsultants neapgrozās webmarketing elve saitā ? Tīri ziņkārības pēc

AndrisnoLiepajas
    Participant

Nau tik traki ar to trubu, pajem vien telekom optik un aiziet. Iesākumam pietiks. Kad klienti būs vairāk tad sākt nodalīt, pa vienam serverim katra liela ISP servertelpā un viltīgi uztaisīt lai klients ņem no tuvākā servera.

niki
    Participant

Sveiki 🙂

Man neintresē mārketinga lietas un tāda veida saitos es nelielu.

Paldies par ieteikumiem, ņemšu verā ;).

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 10 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā