Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › PR › Pasaule pērk LG Electronics 6 Motion veļas mazgājamās mašīnas
LG 6 Motion veļas mazgājamā mašīna ar patentēto tiešās piedziņas Direct DriveTM tehnoloģiju tieši savieno motoru ar piedziņu, samazina vibrāciju, troksni un enerģijas patēriņu, kā arī izmazgā apģērbu vēl efektīvāk, katram auduma veidam nodrošinot atšķirīgas mazgāšanas kustības un režīmus.
“LG veļas mazgājamās mašīnas tirgū nostiprinājušas pozīcijas kā inovatīvākās un efektīvākās, turpinot diktēt nozares zelta standartu jau divus gadus†sacīja stāsta LG Electronics Home Appliance Company prezidents un izpilddirektors Jangs Ha Lī (Young-ha Lee).
LG 6 Motion ar sešām dažādām funkcijām — šūpošanu, filtrāciju, berzēšanu, viļāšanu, burzījumu izlīdzināšanu, kā arī pamatmazgāšanu — padara veļas mazgāšanu vēl efektīvāku, nodrošinot optimālāko mazgāšanas veidu katram audumam. Veļas mazgāšanas pulveru un citu līdzekļu nogulšņu izšķīdināšanai, īpaši efektīva ir berzēšanas kustība, kas ievērojami uzlabo veļas skalošanas ciklu. Turklāt saudzējošās mazgāšanas funkcijas, piemēram, filtrācija un šūpošana, izmērcē veļu vienmērīgāk un efektīvāk par tradicionālajiem veļas mazgājamo mašīnu modeļiem, tā aizsargājot jūtīgos vilnas audumus.
[youtube]
Nezinu kā tas izskatās veļasmašīnu realitātē, bet kopš es pirmo reizi iztīrīju mājās boileri [pēc vairāku gadu lietošanas], kopš tā laika es arī rēcu par to calgon reklāmu- jo tur parāda kaut kādu viegli baltu spirāli un tā esot pizģec, a es no boilera izvilku katlakmens kluci, kur tikai pēc ilgas kasīšanas varēja anodu noskrūvēt, un tā spirāle nu jau ir pārdzīvojusi vēl vienu kasīšanu un silda šobaltdien… 😀
Preses relīzes