Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Video sadaļa › Pat Bonds nav tik ašs kā Sandy Bridge
[youtube]
Jaunzems jau bija padalījies ar šo video
kam negadās..
Tikai lūdzu par veiktspēju nerunāsim….
kur
sākot noPhenom
Mani patīkami pārsteidz cena. 140 Ls par Quad-Core @ 3.30 GHz, 6MB Cache? Ideāli.
Tas ir lēti?
Mani patīkami pārsteidz cena. 140 Ls par Quad-Core @ 3.30 GHz, 6MB Cache? Ideāli.
Tas ir lēti?
Wuu, aizej ciet. Parādi man ekvivalentas veiktspējas CPU pa >140 Ls.
6>4, ja runa iet par tsredingu.
Ä€ber man uz māšu plates ir tāds slēdzītis, kas pats visu atkož vaļā 😛 Un iekš spēlēm atšķirību nejutīsi.
Bēt pietrūkst man AES un citas embedētās fīčas iekš smilšu tilta, tik riebjas, ka nevar klokot pa klasiskam. Un cena. Un tas, ka vajag jaunu māti.
Par to jauno māti vispār ir baigā pircēju anālā izmantošana, jo jaunie čipseti neko daudz nedod, tik cik pakāš pulksteņu ģeneratorus. Un nevajag stāstīt, ka viņi to pirms pāris gadiem neparedzēja, kad plānoja smilšukalnu. Maku izvarotāji.
Tas ir lēti?
Wuu, aizej ciet. Parādi man ekvivalentas veiktspējas CPU pa >140 Ls.
Kāds tev ekvalents? Tām smiltīm mātenes ir uz pusi dārgākas. Pa tādu naudu, vel labu labā dzese sanāks. Par OC vispār nerunāsim, Mans Atlons no 2.6gHZ uz 3.4gHZ, bez voltāžās maiņas aiziet kā nemetās.