Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Paziņo Windows 10 aparatūras prasības
Aparatūras prasības netika celtas ar nolūku, lai Windows 10 darbotos arī uz budžeta hardwares mobilajās ierīcēs. Padomāts arī par konkurenci ar Android.
* Vismaz 1 GHz CPU (PAE, NX un SSE2 atbalsts obligāts)
* 1 GB vai 2 GB RAM (32-bit un 64-bit sistēmām attiecīgi)
* 16 GB vai 20 GB uz cietā diska (32-bit un 64-bit sistēmām attiecīgi)
* Vismaz Microsoft DirectX 9 grafikkarte ar WDDM draiveri
Nav nekadās likumsakarības novērotas, vai uzkrītoši procesi, kas varētu šo izraisīt, vienā brīdī skaņa pazūd un vsjo, nākas pārslēgties uz citu audio ierīci līdz arī tā atmirst, vai restartēt kompi, reizēm pēc nenoteikta laika skaņa uz iekārtu atgriežas. Disable/enable device nepalīdz, realtek/defaultie windows draiveri nepalīdz. USB iekārtu iespraušana no jauna ne vienmēr strādā.. skype, steam, i-pārlūki, atslēdzu visu iespējamo, nepalīdz.
Google rāda, ka problēma ir populāra, izplatīta uz portatīvajiem (man PC), vienā no risinājumiem piemin Win8 updeitu KB2962407 (history man tāda nav).
Magic? 😀
Ar jaunu iekārtu pievienošanu savam dzelzim tam nevar būt saistību, jaunu programmatūru arī nebiju instalējis, kad problēma uzsāka savu dabu, jāmin vien, ka vaina ir citā win8 updeitā, tiem nepievēršu tik izsmalcinātu uzmanību.. p.s. dators ir tīrs, to apstiprina kaspersky rescue disk, dr web live usb, Malwarebytes…
Līdz šim šādu tekstu esmu novērojis tikai tad, ja pārāk ātri gribu caur “Safely remove hardware” atrubīt flešku, bet tas pats bija arī uz Win 7.
450 455, jo rezolūcija mazāka par 1024×768. Manam perdelim 1024×600 un pat skaipu never vaļā.
Preses relīzes