Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Foruma Jaunumi un Lietošana › Paziņojums:Notepad.lv tēmu izkārtojums
Foruma tēmu izkārtojuma uzlabojumi
Rakstiem, ziņām, un pārējām sadaļām, kas atrodās sākuma lapā, atstājām veco izkārtojumu, lai vismaz kā savādāk izceltu rakstus, no parastā foruma skata.
Visus ieteikumus, kritiku, kļūdas lūgums rakstīt šeit.
Links:
Lasiit ar nav eerti, liinija kas atdala komentaarus ir paraak maza
Es visu uzliku, tikai tāpēc, lai dzirdētu lietotāju domas, jo bez tām es nevaru tieši orientēties, kā veidot jauno izkārtojumu, lai būtu ērti visiem.
Skinu izvēlne būs pieejama pēc 24 stundām.
P.S. – kaut kas šāds varēja būt tikai for wap.
Laikam jau nāksies tad veco likt atpakaļ, ja jau tik daudz negātīvu domu.
2) Pieradums pie vecā.
3) Grūti orientēties.
4) Kaut kāda rinda nobērta ar fukcijām, kas izskatās apmēram tā => “nebija kur likt podziņas – ai sametīsim visu te…”.
5) Lietotāju bilde (avatars) kalpo kā atpazīstamība, jo pietiek uzmest aci, lai atpazitu rakstītājus, bet te viss tex mode režīmā…
Uzskatu, ka šis variants ir ļoti labs priekš mobilajiem telefoniem, bet nejau lasit no PC, kurš atbalsta grafisko vidi ar normālu pārlūku….ja es paņemtu lynx, tad būtu ok…
Links uz jauno, lai veiktu skatu, testus:
viewtopic.php vietā vienkārši ieliekam black.php
Tas ka Shady versija nepatīk, ir normāli, man arī nepatīk (tāda kāda ir patreiz). Tas ir tikai šablons, lai uz tā bāzes izveidotu Forumu priekš Notepad v3.
Tagad šitam visam jāuztaisa dizains kā labākajās lapās, lai posti būtu skaidri atdalīti viens no otra (piem. ar krāsām), lai pogas izskatītos kā jābūt nevis kā pagadās, jāpamaina fonts pret solīdāku, jāuztaisa lai ar mouseover uz nika izlec avatars utt. utjpr.
Drošvien nāksies taisīt 2 skinus, vismaz sākumā, līdz tauta pieradīs pie jaunā.
Vispār tu varētu jau tagad 2. skinu uztaisīt, lai pie tā var reāli strādāt. Katru reizi likt iekšā “black” nav visai ērti.
un, kad vispar ir gaidama v3 lapa…? 🙂
Atbilstoši Notepad.lv attīstības politikai 3. versijas iznākšana plānota lapas 2. dzimšanas dienā 2009.gada janvārī.
Notepad.lv izveidots: 22 Februārī 2007 01:33 naktī
Bet tad mēs bijām vēl best.oo.lv, īstu notepad.lv dzimšanas dienu grūti ir precizēt, tāpēc es vismaz uzskatu to, kad pirmo reizi ir izveidota pamatu datubāze.
Daudzi zin, ka esmu tikai koders un līdzīpašnieks, kas visu ir iesācis, tāpēc man arī ir vajadzīgas cilvēku domas, lai varētu izveidot jauno versiju tādu, ka patiktu gandrīz visiem mūsu apmeklētājiem, bet cik vilvēku tik viedokļu, visiem neizpatikt, tāpēc ikvienam ir iespēja uzlabot mūsu visu portālu par tādu, kādu Jūs to vēlētos.
Ikvienam ir iespēja iesūtīt skici, ieteikumus, kritiku, kas saistīts uz tēmu izskatu, par pārējo dizainu varēsiet izteikties notepad.lv v3 beta tēma.
Preses relīzes