Pazuda partīcija no HDD

Sākumlapa Forumi Hardware Atmiņas (HDD, RAM, Flash) Pazuda partīcija no HDD

Tiek skatīts 9 ierakstu – 1 līdz 9 (no 9 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Auns
    Participant

Sveiki.

Viens no maniem cietajiem diskiem ir sadalīts divās partīcijās,abas ir NTFS formātā formatizētas,viena,kur ir Windows ir 20 gb liela otra 100 gb. Š odien otra 100gbtīgā pazuda un vairs neveras vaļā. Vai ir ieteikumi,kā dabūt viņu atpakaļ nezaudējot ierakstīto informāciju,vai vismaz kā atgūt daļu no tās un kādi varētu būt cēloņi šādai partīcijas pazušanai? HDD – Samsung SP1213C

Jāatdzīst ka problēma parādījās pēc neadekvātas pc izslēgšanas,proti nospiežot reset pogu.

Paldies jau iepriekš par atsaucību.

izredzētais
    Participant

varētu būt reģistri saāakarēti. pamēģini ielikt kādu live cd un pārliecināties vai partīcija neatradīsies..

kas tev uzrādās disk managementā?

Auns
    Participant

Esmu pilnīgs iesācējs šajā jomā,vai lūdzu varētu uzrakstīt visu to vel vienkaršakiem vārdiem,konkrēti kas jasaprot ar vārdiem ” live cd”. Būtu ļoti pateicīgs par izskaidrojumu,varu ielīst chatā.

PartitionMagic redz abas partīcijas gan mazo kur wind. ir,gan otru,kura pazudusi,bet windows neļau atvērt discu,jo saka,ka šai diska nav vietas. Lai gan PM programmā partīcija ir apvilkta ar gaišzilu līniju(Extended),man tas neizsaka neko daudz pat zinot varda tūlkojumu,bet varbūt tas ir kopa saistīts.

izredzētais
    Participant

labi, atveram disk managementu un apskaties vai neparādās kāds nenodefinēts disks (šajā gadījumā partīcija)

https://support.microsoft.com/kb/309000

Kā lietot papildprogrammu Disk Management

Lai startētu papildprogrammu Disk Management:

1. Piesakieties kā administrators vai administratoru grupas dalībnieks.

2. Noklikšķiniet uz Sākt, Izpildīt, ierakstiet compmgmt.msc un pēc tam noklikšķiniet uz Labi.

3. Konsoles kokā noklikšķiniet uz Disk Management (Disku pārvaldība). Tiek atvērts papildprogrammas Disk Management logs. Datora diski un sējumi tiek parādīti grafiskā skatā un saraksta skatā. Lai pielāgotu skatu, kādā diski un sējumi tiek parādīti loga augšējā un apakšējā rūtī, izvēlnē View (Skats) norādiet uz Top (Augšā) vai Bottom (Apakšā) un pēc tam noklikšķiniet uz vajadzīgā skata.

forši būtu, ja tu šeit iesūtītu ekrānšāviņ u.

live cd – no http://www.thepiratebay.org lejupielādē hirens boot cd, tur būs iekļaudi dažādi noderīgi tūļi un win xp lite, tajā ielogojoties apskaties vai neatradīsies vajadzīgā partīcija. (ja atradīsies partīcija šādā veidā varētu atgūt datus .. ja nu kas) boototies caur live cd būs nepieciešams ja disk managementā neuzrādīsies nenodefinētā partīcija

Auns
    Participant

Ir problēma. Man never vaļatur grafikus,uzspiežot uz Disck Management izmet eroru ar uzrakstu “The service database is locked”. Vai tas nozīmētu,ka man nav kaut kas pieinstalēts? Esmu administrātors dotaja datorā.

drunk_lizard
    Participant

no taa pasja hirens partition recovery tuuli kaadu izmanto.

vienkaarsji tabula nograuta. ar regjistriem tur iipasja sakara nav.

rajah
    Participant

Aunam ļoti ieteiktu no Samsung cietajiem izvairīties. man no tiem puspagulte piekrāmēta mainot citiem.

drunk_lizard
    Participant

rajah wrote:

man no tiem puspagulte piekrāmēta mainot citiem.

a vaina ta jamiem idiotiska :>

vienu briidi naaca kontakti uz hdd pcb uzlodeeti un pie galvas konekteejaas caur miikstaas sleifes virsmaam…

standarta variants – neatpaziist bios.

noskruuveejam pcb, paliecam kontaktus un rulleejam kaadus paaris gadus taalaak :>

ps. samsung ir draza.

Anonīms
    Neaktīvs

LIELS paldies! es ar Tavu palidzibu atguvu sava HDD zuduso particiju (140 Gb) un izdzesu otru particijas, ka man tagad tikai viena ir!

Tiek skatīts 9 ierakstu – 1 līdz 9 (no 9 kopumā)
  • Tēma ‘Pazuda partīcija no HDD’ ir aizvērta jaunām atbildēm.
Jaunākais portālā