Sākumlapa › Forumi › Hardware › Atmiņas (HDD, RAM, Flash) › Pazuduši faili uz HDD
Kāds ir saskāries ar tādu novērojumu ka ļoti veci faili mēdz pazust no nelietota HDD?
Respektīvi.. ir kaut kāds LABS cietnis uz kura samet maz vajadzīgus failus ar domu “gan jau noderēs”. Tā tas cietnis normāli kaut kur plauktā guļ dažus gadus (nepieslēgs, nemētāts un citādi netraumēts). Tad tu viņu izdomā pieslēgt un parakņāties. Un viss ko tu redzi ir vnk tukšas mapītes.
WTF?
Kaut kādi faili ir pieejami, bet lielākā daļa ir tukšas mapes.
1. Faili tika kopēti XP vai W7 sistēmās, bet tagad HDD piesprausts pie W8 vai W8.1, kuram nav atslēgts Fast Startup (noklusēti ir ieslēgts).
2. Iekopētas tukšas mapes.
3. Tikusi klāt kāda draza, piemēram autorun vīruss, kas saturam uzlikusi Hidden atribūtu (tad gan vispār neko neredzētu). Kas notiek, atķeksējot, lai rāda slēptos failus.
Un vispār – cik aizņemto vietu redz HDD propertijos un cik – iezīmējot redzamos failus ?
Ja nekas no visa nedod rezultātu – var jau uzrīdīt piemēram, R-Studio – varbūt kas parādās?
Turklāt tad nebūtu nekā,arī tukšas mapes nebūtu.
Es vairāk sliecos uz ,,HIDEN,, variantu.
Nepieciešams ņemt nost to ko m_janis saka – Fast Startup…
Vienīgais variants kad tā ir noticis ir kad W10 HDD pielieku pie cita PC un W 10 HDD iekopēju datus,atliekot atpakaļ HDD un piešķiļot OS protams failu nav.
This device cannot be used for ReadyBoost.
ReadyBoost is not enabled because this computer is fast enough that ReadyBoost is unlikely to provide additional benefit.
Vīrusi man dzīvē nekad nav bijuši.
Mapes uzrāda kā pilnīgi tukšas, bet es taču neesmu tāds āksts, lai kopētu tukšu mapju struktūru.
Pamēģināšu ar WinHex paķimerēties.
Nu ja nav iespēja piemaukt pie kāda W7, tad sāc ar to, ka piešķil kādi Live Linux un paskaties, kas tad rādās – redzēsi arī visus slēptos, sistēmas, u.t.t. failus.
Kā jau domāju viss ir savās vietās.Neredzu arī iemeslu kāpēc lai nebūtu.
Kā jau domāju viss ir savās vietās.Neredzu arī iemeslu kāpēc lai nebūtu.
Disku ar svarīgiem datiem NESLĒDZ pie kaukādiem Microsofta Exkrementāliem BETA Windowsiem. Un visi tie Win18 IR EKSPERIMENTÄ€LI KAKŠ I!
Man regulāri visādi 18. windowsi piedāvā skenēt manu USB disku. Vienmēr Esc! Partīcijas protu taisīt, daru to ar gparted vai pat cfdisk un mkfs. Un lai Microsofts nemāca mani partīcijas taisīt, lai paši iemācās kā ir pareizi.
Tie idiņi tagad vispār izdomājuši automātā sataisīt kaukādas 7 primārās, ar saviem recovery, hujmoverī, u.t.t.
Nu pieliksi nākošreiz, moš sapisīs visu foldeu struktūru un faili sauksies ķeburos!
Es to softu pat taisos nopirkt, jo ir jau kaukādas 5 reizes palīdzējis.
Man regulāri visādi 18. windowsi piedāvā skenēt manu USB disku
man arī nedaudz savādāks novērojums .
Kādu brīdi kastē bija W7, Mint (abi ir joprojām) un W8.1 (sen jau nav) – protams, katrs uz sava HDD. Nu tad lūk – piešķiļu W7 – šis lamājas, ka kaut kas ne tā ar HDD, kur W8 un grib čekot errorus. Nu palaižu, viss notiek, līdz piešķiļu vēlāk W8 – šis atkal lamājas un grib skanēt un sākas viss no gala. Apburtais loks. Protams, turpmāk spiedu tikai Esk un nekādu problēmu. Jokdari tajā M$ :D.
Neenu var jau protams to mēslu apstrādāt, izmest ārā lieko, salabot konfigus. Nu visu, ko var izdarīt bez sources. BET, kapēc man tas jādara maksas produktam? Kas man tos tūkstošus darba stundas apmaksās?
Preses relīzes