Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pamatplates un CPU › PC komplektācija
Pašlaik esmu izvēlējies šādu sastāvu [img]https://www.bildites.lv/images/jo91nk70y8z0uxeshq7.jpg
Kādi ieteikumi, ko varbūt varu vēl uzlabot?
Kādiem nolūkiem vajag jaudīgu? Spēlēm vai darbam?
Turklāt iesaku komplektāciju salikt iekš Dateks
Tā arī aptuveni tika darīts mērķis, ir gan baudāmi uzspēlēt spēles, gan arī darboties ar 3D un vēlāk arī programmēšana.
Nu tad es saliku šo to ekur, mazliet pāri 500, bet es jau nekad neprotu iekļauties budžetā
2U bodītē, protams, viss sanāk lētāk… šeit pasākumu sadārdzina UD4 plate, kurai ir SLI atbalsts. Jo UD3 nav.
Labi, bet ar ko tieši Intel un NVIDIA ir labāki par AMD
Nu tad es saliku šo to ekur, mazliet pāri 500, bet es jau nekad neprotu iekļauties budžetā
2U bodītē, protams, viss sanāk lētāk… šeit pasākumu sadārdzina UD4 plate, kurai ir SLI atbalsts. Jo UD3 nav.
vai tik mūsdienīgam datoram, ar 2GB
Un 2Gb operatīvā tiešām būtu par maz.
Jautājums vai manai komplektācijai (1. posts) pietiks ar 600w
ar 600W vajadzētu pietikt… bet tu esi aizmirsis par dzesēšanu… sanāks ļoti dārga mikroviļņu krāsns. 🙂
Keisam ir vieta trim 8cm ventiem, kā arī termometrs un ventu RPM regulēšana.
Bet jā par tiem kā atsevišķu preci biju piemirsis.
BET, ja vēlāk gribēsi SLI, tad vajag par 50 latiem dārgāku plati.
vai tik mūsdienīgam datoram, ar 2GB
Pastāvīgi desktopa gadžetā ielūkojos, cik īstenībā rij. Ikdienas lietošanā un vairumā spēļu pilnīgi pietiek.
Piedevām, man ir atslēgts Page File. Galu galā, vēlāk varēs piekrāmēt, cik uziet, tas ir tikai budžeta jautājums 🙂
Labi, bet ar ko tieši Intel un NVIDIA ir labāki par AMD
Ezim skaidrs, ka Intel i5-760 izbirstē jebkuru AMD četrkodolnieku visos caurumos. GTX460 gan ir tāda cepeškrāsns vairāk. Taču par 5770 labu tiesu niknāka un nekā cita attiecīgajā cenu segmentā pagaidām nav.
Tas komplekts, ko iepostēju ir tāds kā bāzes modelis. Pēc vajadzības var audzēt, piemēram, ielikt niknāku video.
Par SLI – esmu daudz redzējis, ka tauta paņem SLI māti ar domu, ka pēc tam piepirks otru karti… bet nekad neesmu redzējies, ka viņi patiešām to otro nopērk. Paiet pusgads, parādās jaunas kartes un galu galā izdevīgāk iznāk paņemt jaunu videokarti nekā pirkt otro.
Par to SLI es ar šaubos. Bet to cilvēkam pašam lemt – nav jau tā, ka kāds ar koku stāv klāt un saka “jāņem SLI or die()!”
Kaut kam par maz tiešām būs? Drīzāk krāna garumam… Toties videokartēm modē tagad ir factory overclock. Ja ar visādiem super-vapor-lightning-maximum ir par maz, tad jāiet kārties eglēs. Bet RAM overklokot nemaz nav vērts.
Preses relīzes