PC mainja.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 11 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    lakito
    Participant

Tatad, pashlaik man ir Dell inspirion m5030 lapsis:

dualcore 2.3ghz amd athlon II P360

3GB rams

320gb hdh

ekraans 15.6″

Ir iespeja izmainit uz acer aspire 8930

Isti neesmu parliecinats, katrs saits google uzrada citu proci, bet ja nemaldos tad tam ir

intel dualcore 2.?? ghz procis

4gb ram

nvidia 9600 512 mb

320gb hdd

Un tad jautajums sekojoshs, ir verts mainit ?

Manjais pashreizejais lapsis ir vien kadus 2meneshus vecs, bet acers uz kuru mainu ir vairak ka gadu vecs…

lakito
    Participant

Aaa un tam aceram, ekrans ir 18.4″ un ir blueray lasiiitajs…

lakito
    Participant
    KristoZ
    Participant

Viss atkarīgs no Tevis paša vajadzībām. Kādas ir Tavas prioritātes?

Š odien, kā reiz, vienu Aspire 8930 (tikai ar T6400 2.0GHz procesoru) pārinstalēju – ja nemaldos, kādus ~3 gadus vecs, bet darbojas ļoti labi. Vienīgais, ko tam darīju šo gadu laikā – laboju barošanas kabeli un rozeti – bet arī tas nebija liels čakars – ļoti ērti bija piekļūt un sataisīt. Kluss, maz karst – man patīk.

Tā kā – ja vajag stacionārā datora aizvietotāu – Acer būtu pašā laikā (pie tam ar visu Full HD ekrānu).

Jetijs
    Participant

Ko tu zini, kādi tam datoram ir niķi un kaites…

Svens
    Participant

Ja man būtu piedāvājums mainīt jebkuru manu elektroiekārtu (datoru, televizoru, mobilo telefonu u.t.t.) pret kādu citu, es tomēr paliktu pie savas mantas. Jā, varbūt tā otra manta ir nedaudz labāka, bet savs tomēr ir savs. Tu zini vēsturi un esi pārliecināts par to, kas ar to mantu ir ticis darīts. Ja Tu neapmainīsi un Tavs tagadējais dators pēc mēneša saplīsīs, Tu bēdātos, ka nesamainīji un nesaplīsa otram, vai arī priecātos, ka esi aiztaupījis rūpes kādam citam? Es negribētu būt situācijā, kad pēc šādas apmaiņas man piezvana un nolamā par to, ka esmu draņķi iesmērējis, lai gan man pašam nebūtu nekādas nojausmas, ka dators uz miršanu dotos. Un ja Tu samainītu, un saplīstu Tavs “jaunais” dators – kā tad Tu justos?

Tas ir tikai mans viedoklis, protams, bet savu mantu es labprātāk paturu sev un maiņās neielaižos.

lakito
    Participant

Nu tad taa. Nesanaca man neko mainiit.

Pa celju nesot pie manis datoru nogaza un nolauza vienu malu, tads siikums pats pieteicos sataisit (bet ej sazin vrbt kads hardware nochakarejas :/ 😀 ) …. nu tad taa malu pielimeju atpakalj, gruti pamanit ka ir nolauzta… un pat parinstaleju, jo virsu bija vista (kura nekad nav bijusi parinstaleta 😀 ) lai ieslegtos bija jagaida minutes 5as, un lai kadu dziesmu ieslegtu ari pagaja krietns laiks. .. Tagad pc lido, vel nav driveri bet tlt bus. ritdien atdoshu ipashniekam 🙂

lakito
    Participant

Draiverus uzliku, bet nez kapec vairakas reizes bija bluescreen, manuprat delj nvidias draivera, parinstaleju un bija ok….

Cinijos ar bluetooth bet ta ari nesanaca dabut pie dzivibas, visulaiku saka ka nav pievienots :@

palaidu hdtune liekas ka cietais normali atravies no kritiena 😀

baterija ari normali sapista, jo lietots ticis pie rozetes visulaiku, tgt pats windows pats windows jau prasa lai nomaina bateriju 😀

ari windows ratingi ir ljoti labi 🙂 un vispar kopumaa straada ka pa sviestu 😀

lakito
    Participant

Draiverus uzliku, bet nez kapec vairakas reizes bija bluescreen, manuprat delj nvidias draivera, parinstaleju un bija ok….

Cinijos ar bluetooth bet ta ari nesanaca dabut pie dzivibas, visulaiku saka ka nav pievienots :@

palaidu hdtune liekas ka cietais normali atravies no kritiena 😀

baterija ari normali sapista, jo lietots ticis pie rozetes visulaiku, tgt pats windows pats windows jau prasa lai nomaina bateriju 😀

ari windows ratingi ir ljoti labi 🙂 un vispar kopumaa straada ka pa sviestu 😀

Svens
    Participant

Vienkārši nesaprotu, ko Tu runā. Vienā teikumā Tu nosauc lietas, kas raksturo to datoru kā ārā metamu, bet nākošajā teikumā pasaki, ka viss strādā kā pa sviestu. Ironija?

lakito
    Participant

Nubet kas tur ir tads kas nebutu sataisams ?

Nolauzta malinja ? pielimeju ir ok.

Hdd, ok, ir bojats, bet pagaidam vel lietojams, un ja galigi noplist +/- 30ls un iemauks jaunu..

Bluescreen, parinstaleju video kartes draiveri un ir ok.. ?

Kadelj lai nestradatu ka pa sviestu ?

Delj shitajiem sikumiem sviest ara pc ?

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 11 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā