Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › PC parole :(
Man kāds uzlika PW uz pc 🙁
Netieku ne pie Biosa, ne pie kā cita 🙁
( Enter pw to unlock system )
Es izmēģināju dažādus veidus, lai noņemtu šito paroli, taču neviens no tiem nelīdz ;(
Sapratu, ka tā nav bios parole un tml…
UN kāds man varētu izkaidrot, kas tā būtu ?
Zilais logs –> B4 / B5 –> Parole 🙁 ( Tālak jau netiek ar ;(
:mod:
Varinajti, ko lai es daru šadā gadijumā 🙂 ?
Pamēģini nu izņemt to CR2032 uz dažām minūtēm. 🙂 No strāvas gan arī neaizmirsti izslēgt.
Tu speciāli nerakstīji vienkārši ” Bios/cmos bateriju ” ? 😀
P.S. meginaju bateriju ar izņemt ielikt un restartēt, tas neko nedeva, atvienoju pārtis vadus, pie HDD, CD-Rm, nekasd nenotika, tas pats 🙁
–> CR2032 jau mēģināts 🙁 ( Es ilgi to ba4u7ku nebiju izņēmis, tik uz kādu minutīti..
Edit: Š ito problēmu vajadzētu steidzami atrisināt, līdz kādsnav atnācis un sācis pārbaudīt pc 😀
( tAS IR MANS PC PROTASMS. es tak negribu nevienam ieriebt 😀 _)
Edit: Pamēģināt vēlreiz to ba4uku izņemt uz pāris min ?
P.S. Evers, es vienkārši pārbaudu, cik cilvēks ir spējīgs uztvert ieteikumus. Kā redzi, cilvēks saprotošs (pat ja pagūglēja, bet domu saprata).
Izrubiju pc –> Izņemu ba4uku –> Ierubiju pc –> Parāda, ka tuir nav bios baterejas, nav laiks uztelēts un tā tāslāk –> Nospiežu enter ? –> Prasa pw –> Atstāsju bez baterejas uz laiku –> Izrubiju –> ielieku batereju iekšā –> Ierubiju…
Š ādi, pareizi ?
atvieno to no strāvas
Es esmu saprotoš ,cenšos saprast :).
= 19. min. Bez ba4uka bija, tgd pārliecība ir ne ?
Es esmu saprotoš ,cenšos saprast :).
Š itas teikums sasmīdināja… 😀 Nekas personīgs. 🙂
P.S. moška restartēt pāris reizes, lai aiziet «Ritmā» ?
Ob1. Esi saskāries ar mātēm, kurām tikai jumpers līdz (tām, kurām ir normāla bača, nevis pielodēts aķis)? Es vairāk domāju, ka nu jau vaina citur… Cilvēks tikai neprecīzi pastāsta.
WerNeo: Nu ierubiju PC, parāsda zilo ekrānu, ( Intel tāds un tāds tur… Lai labotu «BIOS», lūdzu spiediet «F-2», un tālāk lādē tur parādās spiediet tur F-4, lai tur raidu kaut kādu palaistu ( Aiziet automātiski ) Sta Rait… un pēc tam melns ekrāns kurā lādē iekšā kaut ko, vienā no malām B7 –> B5 –> UN, kad tas ielādējas, tālāk PW prasa.,.
( Pēc «B7 –> B5 –>» vajadzēja būt OS xp ekrānam un tālāk jau iejiešanas ekrānam, lai pieslēgtos sistēmai, izmantojot kādu no lietotājiem., bet tik tāla ta es netieku 🙁
Soryy, ka es tā izkaidroju, cerams, ka saprotat.
ob1: Tas tavs «Jumperis», kas tas būtu lūdzu ?
WerNeo: Nu ierubiju PC, parāsda zilo ekrānu, ( Intel tāds un tāds tur… Lai labotu «BIOS», lūdzu spiediet «F-2», un tālāk lādē tur parādās spiediet tur F-4, lai tur raidu kaut kādu palaistu ( Aiziet automātiski ) Sta Rait… un pēc tam melns ekrāns kurā lādē iekšā kaut ko, vienā no malām B7 –> B5 –> UN, kad tas ielādējas, tālāk PW prasa.,.
( Pēc «B7 –> B5 –>» vajadzēja būt OS xp ekrānam un tālāk jau iejiešanas ekrānam, lai pieslēgtos sistēmai, izmantojot kādu no lietotājiem., bet tik tāla ta es netieku 🙁
Soryy, ka es tā izkaidroju, cerams, ka saprotat.
Saprasts! Tas nav bioss, točna! 🙂 Kas bija pēdējais, ko pirms šīs lietas uzrašanās(nosauksim to tā) darīji? (varbūt kāds disks CD-ROMā “aizķēries”? he he)
Preses relīzes