Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pārējās Hardware lietas › PC tālvadība
Ko Notepad cienītie kungi un dāmas domā par tādām izvirtībām kā PC tālvadība?
Domāju… momentos, kad nedrukāju “someone on the internet is wrong” garos palagus vai citu tamlīdzīgu drazu, varētu netuvoties PC, lai klausītos visādu sviestu mūziku. Kā arī filmas blenzt būtu ērtāk. Vairāk gan pats iespējas neredzu, bet moš atrastu.
Citas elektronifigņas nav, visas izklaides kastītes veiksmīgi aizvieto PC. Logitech Harmony vispār tādu funkciju iekļauj? Varētu būt kāds lētāks/specializētāks variants… nu enīvej – ja nav slinkums, padalaties, lūdzami, pieredzē vai viedokļos, kā jums tas labi sanāk 🙂
Pēc tam var Logitech Harmony programmēt šim nolūkam.
Ja lieto mājas lielo TV kā PC monitoru priekš filmu skatīšanās, tad šī varētu būtu ļoti ērta lieta.
Ērti rādīt prezentācijas, citādi īsti jēgu nesaskatīju.
APOC – minētā adrese Googlē bija pirmā, bet paldies par pūlēm 😀
Reālu risinājumu tak protams netrūkst. Tikai, redz, mūsu banānzemē ne vella nevar dabūt. A varbūt var, bet es toč nezinu, kur. Pasūtīt no ārzemēm neesmu pasācis; tas prieks ir par dārgu, lai šādiem untumiem izdabātu. Š…ja 🙂
EDIT:
1) Kaut kāds sens SE mobilais ar bluetoth, bija jautri kamēr bračka spēles dzenāja 🙂
2) Ar savu iepriekšējo nokiju caur bluetoth, bet nepatika ka datorā vajadzēja papildus softu
3) Nu un tagad baudu vienkāršas bezvadu peles iespējas
Pie otrā un trešā papildus izmantoju wizmo lai ar peles klikšķi atrubītu monitoru
pumpas pogas katram dzīves gadījumam. Nevarētu ikdienā ar tādu kluci strādāt (pašlaik izmantoju 5 pogu žurku; neērta, krutās pogas bieži nospiežās nejauši).
Aldi, a vai tavs variants neatbilst OMFGWOOT? 😀
Un par klavieri: esmu mēģinājis vairākas reizes… Lai ko jūs teiktu, man tas kautkā liekas gaužām neērti…
There’s an app for that!
Creep, njāā. Ķīniešu produkcijas paradīze. Tik daudz visādu ūberkrutu gadžetu, ka es baigi ātri aizmirsu, pēc kā tur vispār biju nācis. Nu vispār man šitentā
Bet, you know, man neviļus rodas baigās šaubas par tās bodītes tirgus paņēmieniem un preču kvalitāti
P.S. šis
Un vispār jā, tā ir sava veida gadžetu paradīze, tīri sakarīgs veikaliņš.
Par to tavu pulti: kas nu kuram tuvāks…
Aldi, a vai tavs variants neatbilst OMFGWOOT? 😀
Aā, bet kas tas pa zvēru un ko viņš ziemā ēd vsp? (Oh My F*** god?) vai kas tas?! 😀 Tiešām nesaprotu! 😀
Pokemonu un IRC-pakaļdarinātāju valodā tas nozīmē neviltotu sajūsmu par kaut ko
Preses relīzes