PC tālvadība

Sākumlapa Forumi Hardware Pārējās Hardware lietas PC tālvadība

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 21 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Crow
    Participant

Sagribējās, zin, paākstīties 😀

Ko Notepad cienītie kungi un dāmas domā par tādām izvirtībām kā PC tālvadība?

Domāju… momentos, kad nedrukāju “someone on the internet is wrong” garos palagus vai citu tamlīdzīgu drazu, varētu netuvoties PC, lai klausītos visādu sviestu mūziku. Kā arī filmas blenzt būtu ērtāk. Vairāk gan pats iespējas neredzu, bet moš atrastu.

Citas elektronifigņas nav, visas izklaides kastītes veiksmīgi aizvieto PC. Logitech Harmony vispār tādu funkciju iekļauj? Varētu būt kāds lētāks/specializētāks variants… nu enīvej – ja nav slinkums, padalaties, lūdzami, pieredzē vai viedokļos, kā jums tas labi sanāk 🙂

APOC
    Participant
    grisha
    Participant

Nobalsot gan nesanaaks, jo nav manas atbildes versijas iisti. Esmu lietojis, tiiri ok filmas uz VLC skatiities, iipashi ja pagadaas viens gabals skaljaaks, otrs klusaaks. Arii filmaam beigu titrus neskatiities. PArasti baigais slinkums no migas liist ir aaraa, lai paarsleegtu uz naakamo gabalu. Veel tagad tas beiinums meetaajas kaut kur. Tikliidz nospraaga baterijas, bija shiis plakanaas apaljaas, taa ar kaut kaa aizmirsu pa to ieriici. Parasti jau sliknkums sestdienu riitos pakalju kustinaat, lai aizietu uz tirgu. Un taa ar vieniigaa diena nedeeljaa, kad tirgus straadaa.

samurajs
    Participant

Vajadzīga speciālā caur USB pieslēdzamā PC tālvadības iekārta, piem. https://www.snapstream.com/products/fireflymini/

Pēc tam var Logitech Harmony programmēt šim nolūkam.

Ja lieto mājas lielo TV kā PC monitoru priekš filmu skatīšanās, tad šī varētu būtu ļoti ērta lieta.

aoma
    Participant

Man monitorā ir TV tjuneris, līdz ar to varu izslēgt viņu ar pulti, kad skatos lielo TV vai eju gulēt, vairāk man neko arī nevajag. Ak jā, vēl ir iespēja ar telefona zilzobi pleijerus kruķīt, bet to neizmantoju.

Mad182
    Participant

Dažreiz lietoju laptopa tālvadību, līdz viņa ar kaut ko apķipa un iesprūda kompī :lala:

Ērti rādīt prezentācijas, citādi īsti jēgu nesaskatīju.

Crow
    Participant

Es pašlaik tieši izmantoju trubu ar zilzobi. Bet tas nav tas.

APOC – minētā adrese Googlē bija pirmā, bet paldies par pūlēm 😀

Reālu risinājumu tak protams netrūkst. Tikai, redz, mūsu banānzemē ne vella nevar dabūt. A varbūt var, bet es toč nezinu, kur. Pasūtīt no ārzemēm neesmu pasācis; tas prieks ir par dārgu, lai šādiem untumiem izdabātu. Š…ja 🙂

shady
    Participant

Filmām, mūzikai lieti noderētu.

Creep
    Participant

Ieteiktu pa dealextreme.com parakāties. Tur dabūsi par kapeikām, ja atradīsi un arī šippings ir par brīvu. Starpcitu, ja atrod, iedod linku, pašam ar tāda manta noderētu, tik slinkums meklēt…

EDIT: https://www.dealextreme.com/details.dx/sku.27596 tīri sakarīgs piedāvājums…

tox3
    Participant

Es esmu izmantojis vairākus variantus:

1) Kaut kāds sens SE mobilais ar bluetoth, bija jautri kamēr bračka spēles dzenāja 🙂

2) Ar savu iepriekšējo nokiju caur bluetoth, bet nepatika ka datorā vajadzēja papildus softu

3) Nu un tagad baudu vienkāršas bezvadu peles iespējas

Pie otrā un trešā papildus izmantoju wizmo lai ar peles klikšķi atrubītu monitoru

Evers
    Participant

Arī pieredze tikai Nokia 6233 + zilzobs

Zenth
    Participant

aber kāda vaina bezvadu klaviatūrai + pele? Es parasti pieslēdzu laptopu pie televizora un tālāk kopā ar klavu un peli uz gultu, pilnīga rīcības brīvība…

Aldis
    Participant

Kur mans variants, ka tādu variantu jau bezmaz lietoju? 😀 Caur VNC sēžu savā datorā attālināti no iPod Touch caur Wifi, ja ir nepieciešams ieložņāju jebkurā programmā kas man šeit uz vietas – apstādinu mūziku.. pārlieku.. u.t.t..

Crow
    Participant

Tāda, ka klaviatūra ir liels klucis. Bet žurkai vajag kādu virsmu, pa kuru bīdīt. Nu vēl vienīgi kāda retas sugas multimēdiju žurka, kurai visās pusēs ir pumpas pogas katram dzīves gadījumam. Nevarētu ikdienā ar tādu kluci strādāt (pašlaik izmantoju 5 pogu žurku; neērta, krutās pogas bieži nospiežās nejauši).

Aldi, a vai tavs variants neatbilst OMFGWOOT? 😀

nevertell
    Participant

Ahem, ar aifonu un boxy softu uz lin/win/mac viss kulē.

Creep
    Participant

Crow, maz manu linku apskatījies? Kas tad tam vainas?

Un par klavieri: esmu mēģinājis vairākas reizes… Lai ko jūs teiktu, man tas kautkā liekas gaužām neērti…

Crow
    Participant

The answer of life, stuff and everything! Eju pirkt aifonu!!oneeleven 😀

There’s an app for that!

Creep, njāā. Ķīniešu produkcijas paradīze. Tik daudz visādu ūberkrutu gadžetu, ka es baigi ātri aizmirsu, pēc kā tur vispār biju nācis. Nu vispār man šitentā patīkās. Maza, kompakta, melna.

Bet, you know, man neviļus rodas baigās šaubas par tās bodītes tirgus paņēmieniem un preču kvalitāti :lala:

P.S. šis vispār labs. Odnako, sapirkšu pilnu māju ar tādiem 😀

Creep
    Participant

Par tirgus paņēmieniem: par to tiešām vari neuztraukties, pārbaudīta bode… Un pietam, ne es vien tur esmu iepircies, daudzi pazīstami ar… Par kvalitāti: kā kura prece, bet strādā labi…

Un vispār jā, tā ir sava veida gadžetu paradīze, tīri sakarīgs veikaliņš.

Par to tavu pulti: kas nu kuram tuvāks…

Aldis
    Participant

Crow wrote:

Aldi, a vai tavs variants neatbilst OMFGWOOT? 😀

Aā, bet kas tas pa zvēru un ko viņš ziemā ēd vsp? (Oh My F*** god?) vai kas tas?! 😀 Tiešām nesaprotu! 😀

Crow
    Participant

Just so you know: [spoil][img]https://politicsoffthegrid.files.wordpress.com/2007/12/woot-21618.jpg[/img][/spoil]

Pokemonu un IRC-pakaļdarinātāju valodā tas nozīmē neviltotu sajūsmu par kaut ko :p

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 21 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā