Sākumlapa › Forumi › Hardware › Atmiņas (HDD, RAM, Flash) › Pēc IDE HDD nomaiņas nevar uzinstalēt Windows
riksis33, jā, principā vajadzētu tikt līdz vietai kur jāizvēlas HDD, bet ja tev tika atteikts arī pats hirens boot cd vaina varētu būt ramā vai ram slotā, pamēģini izņ emt ramus, iztīrīt ram slotus un apmainīt tos ar vietām, ja nelīdz atstāj vienu ramu, tad to pašu ramu otrā slotā un izdarīt to pašu ar otru ramu (t.i. ja tev ir vismaz divi rami)
bet windows diskam viss ir okey jo iznemu stacionarajam datoram cieto disku un vins sak bootot diku tad parada parada setup is incpecting your hardware configaration! un aiziet sak windows instalaciju a portativajam parada melnu ekranu un viss!un neko nedara!ja nava vaina rama kur tad????
man ir viens ram!labi pameginasu interesanti ir tas ka hirens boot neko nenenem ka jau rakstiju ieprieks a livecd-i686-installer-2008.0-r1 rada gan cieto disku gan izmeru gan var veidot particijas tagad meginu izveidot uz fat32
bet windows diskam viss ir okey jo iznemu stacionarajam datoram cieto disku un vins sak bootot diku tad parada parada setup is incpecting your hardware configaration! un aiziet sak windows instalaciju a portativajam parada melnu ekranu un viss!un neko nedara!ja nava vaina rama kur tad????
kaa ar sjitaadu kjiiseli galvaa neaizmirstas elpot?
tas ir pavisam likumsakarīgi, ja nelādēsies hirens boot cd, diez vai aizies win instalācija..
ta jau izdariju un parliku otara slota!
hirens boot cd ladejas ka saka var uztaisit testus utt!
tikai cieto vinjs neredz ka jau rakstiju ieprieks ko rada!!
es nevaru saprast kapec nesakas instalacija windowsam!
ram tetu uztaisiju uz hirens boot bet nevienu error neizmeta!
ja varat palidzat busu pateicigs!
taa kaa nevaru saprast kas ir par problemu!
vai mēģināji palaist instelāciju ar izņ emtu cieto? apstāsies tai pašā vietā?
nu nekur citur tā vaina nevarētu būt ..
ka var uzinstalet ar usb zibatminas starpniecibu????
man ieteica ielikt cieto cita kompi un uzinstalet windowsu un tad ielikt atpkal!bet man nava iespejasielikt cita kompi!
tikai ja nu vienigi kkada veida pie stacionara pieslegt!tas ir iespejams???
nu nebūs tik vienkārši ar win instalāciju uz cita kompja, jāskatās lai kompim būtu tās pašas sērijas āipsets, savādāk windows nestartēsies pārspraužot cietni atpakaļ..
bet pirms tālākās āakarēšanās nu dien iesaku izmēģināt jaunu win disku.. pieņ emot, ka mācēsi lejupielādēt operētājsistēmu un pieņ emot, ka mācēsi to nokopēt kā bootable disku !!(ar lēnu ātrumu)..
es sev windows diskus parasti bootoju vau nero lejupieladeju atieciga vindowsa boot image
un konfugureju iestadijumus un rakstu!
apraksti sikak ka tu to doma
bet es laikam sapratu ka varu dabut virsu man vajaga lejupieladet sadu programu-
HP Compaq nc8000 XP Driver CD Recovery Restore Disk
bet nevaru atrast nekur
ja kads zin palidziet
varbūt tev ir kāds paziņ a, kuram varētu atrasties lieks xp CD?
ka lejupieladet operatajsistemu!
es sev windows diskus parasti bootoju vau nero lejupieladeju atieciga vindowsa boot image
Pērle! Tagad beidzot sapratāt? Windows nav nekāda operētājsistēma! 😀
es pat nezinu ko iesakt!
varbuut tiesam kads zin labu un ne dargu servisu kur vismaz diognostika ir par brivu!
ko varat ieteikt jo esmu jau izmeginjis gandriz visu!
ja tev kāds ko taml pateiktu:
visiem tas pats diviem ta ka visu laiku man bet nava melns ekrans bet restartejas dators
vai tu maz saprastu, ko tas otrs tur cenšās pateikt?
Preses relīzes