Edit 1
Sanaca ieliku biosa Load fail safe defoults un aizgaja. Bet lai cik smiekligi nebutu tagad ir problema ar pasu ram.
Ir 4 GB , bet pie sistemas rada Usable 3,45GB of 4GB, video sharings tas nevar but jo ir tacu atseviska karte – laba karte. o_O
P.S.Uzliec ieprieksheejo RAM kameer atrisini probleemu buus eertaak nekaa seedeet no telefona.
Un vispār, arī izdalītās videokartes var papildus izmantot RAM, piemēram – ATI kartiņām var katalistā ieslēgt HyperMemory un piešķirt megabaitus no RAM. Tiesa, tieši geimeriem šis pasākums, manā skatījumā, dod vairāk ļaunuma kā labuma.
Un viedeo sharingam itka rada ka ir sharots 1,400+ MB, bet tad jau butu janorauj pusotrs nevis 700 MB no rama
Integrated Peripherals
AGP aperture size
Scrēn:
Bet zin , meklejot info visur noraida to ka 9800 GT neizmanto TurboCache. un ieks control panela neka pratiga nav. maz izveles.
|
Un kur logika?
parakajos plates majas lapa , atradu tekstu kuru nevaru saprast kas un kā varbūt kāds izskaidros?
* Due to standard PC architecture, a certain amount of memory is reserved for system usage and therefore the actual memory size is less than the stated amount.
Cik Tev BIOSā rāda Standard CMOS featuresExtended memoryAdvanced BIOS FeaturesOn-Chip Frame Buffer SizePower Management SetupHPET mode64-bit mode
Vai Tev ir jaunākā (“F6d”) BIOS versija?
Starp citu, vari palasīties arī šeit:
Memorex drošvien domāja msconfig->BootAdvanced OptionsMaximum Memory
Visbeidzot – kādēļ liec iekšā 800Mhz RAMus, ja mātesplate atbalsta tikai 667?
Izdariju visu ka saciji 🙂
Ieks CMOS ir ta, ka
Base: 312K
System 3323M
Tik neatradu šo : On-Chip Frame Buffer Size
jā jā izspaidīju visas izvēlnes un darīju visu ka teici, nav. F6d (true)
Par ramu runajot jāmeklē ar uguni ir 667MHz 2GB stiki , a 800 ir uz katra stura.
P.S ko maina tie 64bit biosa?
Tas HPET, vienkāršiem vārdiem sakot, dod potenciālu iespēju nedaudz uzlabot dažu programmu ātrdarbību.
Un tad ta starpcitu. – tad pie sis situacijas , ko man labak izmantot, 64bit os vai 32? pie 3.25 Gb ram
Par ramu runajot jāmeklē ar uguni ir 667MHz 2GB stiki , a 800 ir uz katra stura.
P.S ko maina tie 64bit biosa?
Diagnoze: Curvehead.exe
Aiznes to kasti uz jebkuru dator bodi, pa piečuku tev saliks visus settingus tavā acu priekšā
Es saprotu ka tu man netici ka to setingu nav, bet ja tiesam ir tik liela neticiba varu visu biosu katru izvelni ieskrinshotot ja vajag. joo tur nav neka kas saistits ar memmory vai ar to kopni kopuma.
un kura ir jaunaka BIOS vesrsija isti? Man @BIOS piedava F6a ka jaunāko. Majas lapa ari F6a ir ka beta. parasti jau hronologiski alfabeta seciba updati gaja uz augsu.
Un tad ta starpcitu. – tad pie sis situacijas , ko man labak izmantot, 64bit os vai 32? pie 3.25 Gb ram
Nu, bet pats taču skatījies mājaslapā – pēc datuma jaunākā arī ir “F6a”. Ja arī BIOSā pēc atjaunināšanas pie System memory nebūs tie 4GB, tad pēc 64-bit OS nav īsti vajadzības. Bet, ja tā jau ir uzinstalēta, tad mainīt atpakaļ uz 32 bitiem, manuprāt, nav nepieciešams.
Bet nerādīja. Kamēr nepaņemu support listu un nesaratu, ka vajag single sided tādu un tādu frekvenci un ieteicams tadu un tādu modeli. tā ka skaties vai atbilst tavi rami suppot listam ja nemaldos, jabut pdf failam, kur ir RAM saraksts, kuri ies bez probļēmām.
Preses relīzes