Sākumlapa › Forumi › Hardware › Video un Audio › Pec video kartes mainas melns ekrans ar mirgojosu lampinu
dariju taa, atsledzu stravu, iznemu veco karti no pci-e slota, ieliku jauno
saliku atpakal visus vadus, sledzu ieksa, bet melns ekjrans un mirgo lampina, viss parejais griezas, ventilatori un parejais, tikai melns ekrans ar mirgojosu lampu, gramatinas pamaciba rakstits lai pievieno stravas vadu savadak sistema var neboototies , bet man tai video kartei nav tads paredzets
lidzi nak tikai S/PDIF kabelitis, kuru gan varu piespraust kartei
vai tas, ka tas nav piesprausts var izraisit to, ka ir melns ekrans un mirgojosa lampina?
varbut PCI-e slots neder, lai gan karte tur der perfekti?
kas varetu but pie vainas?
ieliekot veco video karti, viss iet, cik nu ta pati karte ejosa,,,
mates plate K8V XE asus
Un mēdz būt arī kartes, kas ir DOA. (dead on arrival)
jaunai akrtei ventilators griezas lidz monitoram signals nonak, tikai monitors paliek melns un mirgo lampina, windows it ka ieladeja,s tikai es to neredzu
neredz neko, tikai melns monitors, zem kura tada sajuta, ka win turpina ieladeties
nemet nekadus out of range un tada gara
kaa tas ir to dvi/vga kabelus parspraust, man tikai viens ir, ka tu domaji parspraust vinus?
tu doma, ka pie cita monitora ietu?
un tas, ka tas S/PDIF vads no video kartes nav iesprausts kompi neko nevaretu ietekmet ?
Par tiem kabeļiem, es domāju piespraust pie citas izejas (citā “rozetē” videokartei), tad pie cita monitora, tad ar citu kabeli. Vai arī ej ar garantijas talonu un ārdies veikala ofisā.
nu ja bet man nav tada kabela, aks deretu taja otraja rozete video kartei, ka lai uzzina vai matesplate atbalsta to video akrti vai ne?
Kas pa plati ? Kodu,burtus,šifrUS STUDIJÄ€
diseibloju biosa ko tu teici , nepalidzeja, vel biosa biju megionajis mainit primaros slotuis no PSi uz PCI-e nepalidzeja
biosu gruuti updeitot ? vari pastastit ka tas darams vai noradit uz kadu pamacibu interneta
Š eit
Es nomainīju divas Gefoce 8400 GS un bez rezultātiem, vel pasaki ka brends ir MSI tad uzreiz viss būs skaidrs 🙂
kadu akrti nemt vai es varu nemt ati pcie express 2.0, ja man biosa ir izvele tikai starp pci un pci-e
iesakiet ludzu kadu karti, kas patiesam deres vecas geforce 7600 GS vietaa
taa lidz 30 ls, te viens mineja ati, kapec tieis ati? tas ir labakas?
Preses relīzes