Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Sludinājumi › Pērku Apple Iphone 3G vai 3GS
Un iekš 100ls normālu ne-Iphone telefonu ar tačskrīnu un android nevar dabūt ^^
LG p500 – pirms 2 nedēļām pa 104Ls jauns.
Un man ir patiess prieks ka noutpada administrācijai ir dažas idejas kā nākotnē sačakarēt noutpada situāciju vēl vairāk. Visa noutpada eksistence ir viena vienīga uz leju ejoša spirāle. Vispirms bija v1, viss bija baigi jauki, pozitīvs starts, tad foksim nebija ko darīt un izdomāja ka kaut ko vajag sačakarēt, uztaisīja v2, stāvēja kādu laiku, tad šis atčaknījās “apkārt visi smirdīgie pokemoniem domātie portāli ir uztaisīti galīgā dirsā, mums arī tā vajag!”, radās v3. Lai nenolaistos apmeklētība, tika ieviesta ielogošanās ar pokemonu akauntu 🙂 Un tagad izrādās ka dažs labs vēl domā par aktivitātes apkarošanu… Pats saproti ka tā ir latviska parādība, jo tu to atzīsti. Bet esi pārlieku atsēdējies ārzemju forumos, un tāpēc tev tāda slima ideja ir radusies. Es arī regulāri lietoju vienu britu forumu, un tiešām labāk patīk latvijas forumu tauta – piedrāzt par spamu, bet vismaz normālā latvijas forumā VAR izteikties, kamēr tur tajā britu forumiņā kaut ko rakstot es sev vienu laiku iestāstīju ka man ir darīšana ar bērniem – jo rakstot tādā stilā, kādā latvijas forumos ir normāli, tur uzreiz sāks visi pēc kārtas apvainoties… 😀 Man, personīgi, vislabāk patīk situācija iekš mūžvecā iauto.lv foruma – tur vienīgais mīnuss ka no īpašnieka vispār nav nekādas aktivitātes, tāpēc arī tas forums gliemeža ātrumā, bet tomēr mirst. Bet savādāk tas forums izskatās tieši tāpat, kā pirms desmit gadiem [nevis kā te, kur pāris gadus atpakaļ bija normāls forums, tagad šausmas], un kaut kādas moderatoru aktivitātes tur praktiski nav. Rezultātā tur ir tāda jauka atmosfēra, jo ir salasījies bariņš daiļdirsēju 😀 , un ņaudētāji – lūpas uzmetēji diezgan fiksi atsijājas – dabiskā izlase – nespēj par sevi pastāvēt, pazūdi 😀 Tātad, pāris vadošie noutpada nelatviski domājošie kadri atkal domā “everything that happens outside latvia is good and everything should be taken as example how it should be in latvia”?
msh
Izteikties ir labi, bet ir jāzina – kur un kad. Izveido tēmu “ieteikumi, tavas domas” -> tādā tēmā var izteikties – te neviens neprasīja viedokli.
Preses relīzes