Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Sludinājumi › Pērku mātesplati s.370
Meklēju mātesplati ar s370 un SDRAM ram slotu par iespējami zemāku cenu ap 5ls atkariibaa no piedaavaajuma iespējama maiņa pret kautko. Iespējams piedāvāt arī ram sākot no 256mb.
atrašanās vieta Liepāja.
Domāju, ka izdevīgāk ir to MB kādam paturēt, protams ja ir MB, procis un rams, nekā to uzsist gaisā 🙂
nu atkarībā vai ir vajadzīga tāda relekvija 😉
Pag, man te kaut kas mētājās, Sdram 128 MB, 600 vai 700 celeron + MB, pāris tiklenes un skaņas karte. Vajag tik HDD un Korpusu ar barokli.
nu to mb es no tevis ar lielaako prieku savaaktu 😉
Jāpadomā, vai pašam neuzlikt otru PC, tīr, lai meiča varētu netā pasēdēt un likt man “svētu mieru” 🙂
Atbildi aizsitīšu pa PM.
ha es taada pasha iemesla peec saveejai portatiivo uzdavinaaju 😀 un to MB man vajag vinjas senchiem vecaa izbeidzaas, bet jaunam pc naudas nav…
bet par to plati apdomaa 😀
Kaut kā jocīgi, kā vienam vajag, tā uzreiz vēl 3 vajag, tagad jau manu dēli met 3 cilvēki jau aci 😀
nu liepaaja jaut ko tik aizveesturisku un nu jau retu ir gruuti dabuut 🙁 Riigaa gan daudz pardeveeju pat veel bodees lietotas tirgo..
Ja vajag, ir vecie IBM, PI, PII tipa un kaudze ar visādiem veciem loriņiem + tas viss Liepājā.
vajag tik s370 plati un ja taa atrodas tad veel papildus iespeejams sdramu 1gabalaa 256mb 😉 pareejais viss ir.
vai tiesham ne1 nebuus ko piedaavaat? :devil:
Nu ja es dodu, dodu ar visu proci, ramu, video, un mb, kur es tos mēslus likšu, pārgāju uz web kodēšanu, pc ķida vairs nav aktuāla.
Karoč atbilde būs nākošo ned sākumā.
o.k un cik tu par vusu kopaa gribeetu?
Nu kopā pa visām drazām kādi 15 būtu ok
Dabuuts vairs anv aktuaali :warn: