Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Sludinājumi › pērku vecu datoru
Var piedāvāt arī atsevišķi attiecīgu m/b+cpu.
Bet tā, pavecākus CPU, vai citas komponentes mož atradīsies.
Es varu piedāvāt Celeronu ar hvz cik RAM. skype://macbeton?chat
Info, kas tas tāds – šeit:
Speciāli šo aparātu savācu, noliku istabas stūrī, gluži kā eksponātu/relikviju, uz kura dos-a 3D wolfensteins, vai doom, iet kā vajag, nevis emulēts e.t.c…
Un ja vēlies sev kaut ko dabūt līdzīgu, pa 30€ neies cauri. Tam tiešām ir relikvijiska vērtība. 🙂
Vairāk apraksti to mērķi, kam tev viņu vajag? Ja mērķis man būs skaidrs, nenoslinkošu, un paskatīšos, ko no vecajiem dzelžiem varu tev savākt.
Pa 30 ebrejiem neatdotu. Iespējams ka varētu atdot pa 30×10^1 ebrejiem, ar noteikumu ja kaste netiks izkomplektēta vai iznīcināta.
Nu man pašam stāv COMPAQ PRESARIO CDS 520, all in one risinājums no 1993. gada (Kaste kā klasiskajam apple macintosh, iekļauts monitors, cd-rom, floppy, skaļruņi, skaļuma regulējamie hot-key, klāt pele, un klava) . Viss oriģināls, viss strādā, ram upgreidoti no defaultajiem 8mb šķiet uz 24mb. (Pats liku tos Simm, pats bios-a UI stūķēju caur disketēm iekšā, gan winduli piemeklēju un instalēju.) :] Iekšā Win95 oriģinālais, u.t.t…
Info, kas tas tāds – šeit:
Speciāli šo aparātu savācu, noliku istabas stūrī, gluži kā eksponātu/relikviju, uz kura dos-a 3D wolfensteins, vai doom, iet kā vajag, nevis emulēts e.t.c…
Un ja vēlies sev kaut ko dabūt līdzīgu, pa 30€ neies cauri. Tam tiešām ir relikvijiska vērtība.
Vairāk apraksti to mērķi, kam tev viņu vajag? Ja mērķis man būs skaidrs, nenoslinkošu, un paskatīšos, ko no vecajiem dzelžiem varu tev savākt.
Compaq nederēs, raiser kartes dēļ var būt saderības problēmas.
Mērķis ir piepirkt DOS skaņu karti ar ciparu izeju, piem., AWE64 Gold un palaist programmas Fasttracker 2 un Impulse Tracker.
Ir materiāls, ko gribu saglabāt pret progresu drošākā formātā.
*.IT moduļus neviens Windows atskaņotājs 100% pareizi neatskaņo. *.XM vēl kaut kā, bet vajag abus. Ar DOSBox var palaist Fasttracker 2, bet ne Impulse Tracker.
Projekts ir vienreizējs, dzelžus varu pēc tam atdot atpakaļ.
CPU: AMD Athlon 750
RAM: 128 (2×64) MB 133 MHz
GPU: ATI Rage Pro Turbo AGP 8 MB
HDD: Quantum Fireball lct20 10.2 GB ATA-100
Ja interesē, tad PM un par cenu noteikti vienosimies…
A to tur Chaintech lūžņos nodot var tikai tāds pajols kas tīkla vadus kaparam tīra.
Two 9-pin D-SUB Serial ports
Vienu brīdi tādas meklēs un pa 50€ būs ar mieru pirkt.
😀 te tev ir tas ko gribes pirkt pa 50. eiro.
Preses relīzes