Pērles no 12. kl. angļu val. eksāmena.

Sākumlapa Forumi Citas tēmas Humors un Joki Pērles no 12. kl. angļu val. eksāmena.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 10 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    flasherr
    Participant

• In Latvia not job, not good ministrys. Not future in Latvia, nothing everything How I know in Latvia is werry bad politicen but other countries is normal politic.

• I think I pozitiva persona. I am hungry, silence, pozitiva.

• I don’t finksow

:D:D

nu nevar tā būt 12.klase, nu neticu 😮

richX
    Participant

kurš gads tas ir? šogad pats liku exsi angļu valodā, un interesē, kāpēc aptaujājot klasesbiedrus šādas tēmas neviens nepieminēja…

shady
    Participant

Es domāju, ka ļoti daudzi pat nesaprata kur jāsmejas..

Bet iespējams, ka es kļūdos un visi pārvalda angļu valodu izcilā līmenī – tas tikai priecē, jo ceļ Latvijas zinību līmeni, lai gan dzīvē esmu novērojis pretējo…

richX
    Participant

tātad cita diena… runāju 3. dienas beigās, tā ka līdz tam zināju visas 3. dienas biļetes 😀

cik zinu, Latvijā ir maz cilvēku, tāpēc relatīvi daudziem ir augstākā izglītība… tomēr mums arī ir pietiekoši tādu, kam nav vidējās, vai pat nav nav pabeigta pamata izglītība… Un daudzi ir vnk uz “haļavas” izšļūkuši šīs izglītības iestādes, neko tā īsti arī neiemācoties… piemērs tepat raksta sākumā…

Edit: velns, tagad tikai pielēca, ka tā ir rakstīšanas daļa nevis runāšanas :p

richX
    Participant

“Dear Donald, I’m writing to apply for the position of your problem” – iepatīkās pieeja vēstulei… šamais nedaudz vēstuļu stilus sajauca.. 😀

Aliisha
    Participant

• I am not lazy I just rest before I get tired.

sakiet ko gribiet, bet shis ir labs!

richX
    Participant

Aliisha, ideāls paraksts šādai bildei

[img]https://www.bildites.lv/images/ca2i7rbs3jq2y4rpqxg.jpg[/img]

I am not lazy I just rest before I get tired.

aoma
    Participant

Ir vēl lielāki pigori redzēti latviešu – tātad dzimtās valodas eksāmenā. Personīgi zinu pāris subjektus, kas pamanījušies beigt 9. klasi, pat neprotot pareizi savu uzvārdu uzrakstīt, par tādām lietām kā svešvalodas labāk vispār nerunājot.

Crow
    Participant

The salary of working people is falling with a speed of “Boeing 747”

Cilvēks izdomājis tik oriģinālu salīdzinājumu un par to vēl norēc tagad. Kauna nav?! 😀

krisis32
    Participant

• I am a coal gay.

• I’m very simple gay.

• I love my girlfriend very much and I’m not the only one.

• First to fall you hav regulary came to school.

• I very like read box.

• Your friends are smelling about you.

Š itie man patika… un kur teica.. “Ja nemacisies tu klusi par netiru darbinieku” Butu jau labi musu laikos visp darbu dabut!

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 10 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā